Torturi de nunta in anul 2018

Torturile in trend in anul 2018 variaza de la diversitatea accentelor metalice pana la interioarele colorate. Cel mai important lucru in alegerea tortului potrivit ramane, totusi, gustul delicios.


Pentru a putea lua o decizie in ceea ce priveste un tort perfect, este importanta documentarea si degustarea mai multor tipuri, inainte de a lua hotararea finala. Asa ca, nu mai ezita! Te asteptam sa programezi o intalnire in laboratorul nostru.
Criteriul dupa care te poti ghida anul acesta este alegerea unei arome de sezon.

Daca evenimentul mult asteptat are loc vara, se recomanda alegerea unei arome usoare, cum ar fi cea oferita de fructele de sezon. Prajiturile bogate in ciocolata se recomanda a fi alese pentru lunile mai reci.
Alegerea ideala pentru un tort servit vara este lamaia. Poti alege un tort clasic cu o crema de lamaie si glazura dulce ca fondant sau crema de unt, iar adaugarea unor fructe de padure va oferi un gust inedit.


O alta alegere, mai eleganta, este „tortul de catifea”. Textura si culoarea acestui tort bifeaza doua dintre cele mai esentiale trenduri ale acestui an. Contrastul dintre glazura alba si blatul colorat intens va atrage aprecieri si admiratie din partea tuturor invitatilor. Ii va convinge chiar si pe cei mai pretentiosi.
Daca preferi prajiturile de ciocolata si nunta sau evenimentul se desfasoara vara, te poti juca cu aromele prin alegerea unui tort cu crema de ciocolata si blat cu aroma de lamaie.
Un alt exemplu de combinatie delicioasa este cea dintre crema de banane, alune si glazura de ciocolata.

O metoda eficienta de a face ciocolata mai usoara este adaugarea mentei.
Chiar daca alegi o crema mousse de ciocolata cu menta sau un blat de ciocolata neagra, include cu incredere fructe de sezon. Rezultatul obtinut va fi unul din cele mai speciale si apreciate arome.

In trendul torturilor din acest an predomina torturile cu arome de citrice. In cazul in care lamaia nu este printre preferintele tale, o alta optiune ramane portocala. Poti opta oricand pentru o asociere intre crema de portocale si glazura de ciocolata alba.

O varianta mai controversata, dar care isi face loc incet incet in preferintele mireselor, este ideea torturilor formate din briose.
Daca iti doresti ceva diferit si nu mergi pe ideea de tort traditional, briosele pot fi realizate intr-o varietate de arome si culori. Acestea sunt alternativa in trend in 2018, fiind in topul preferintelor mirilor mai nonconformisti.
Tortul de nunta din briose, „Cupcake”, este mai ieftin si, in acelasi timp, mai usor de realizat decat unul traditional.
Acesta iti ofera libertatea de a opta pentru mai multe arome si design-uri ori modele. Astfel, poti oricand sa combini alegerile pentru a obtine ceva spectaculos.

Lasă un răspuns