#paliboiasi

GUSTUL PE CARE 
ÎL CĂUTAI!

Aventura Cofetăriei PALIBO a început în anul 2017, atunci când căutam cele mai bune torturi și prăjituri din Iași, bunătăți pe care să i le pot da fără grijă și copilului meu, Patrick. Dacă sunteți părinți, probabil ați trecut și voi deja prin asta. Căutăm mereu să oferim copiilor noștri produse cât mai sănătoase, din ingrediente naturale. Astfel, am început prin a căuta furnizori de ingrediente naturale pentru cofetărie și patiserie.

Pregătim și deserturi fără zahăr, îndulcite cu Green Sugar, un îndulcitor 100% natural din extract de ștevie, cu 0 calorii și 0 indice glicemic.   

Astăzi îți suntem alături cu 7 cofetării în Iași, în cartierele Canta, Alexandru, Tătărași, Metalurgie, Podu Roș, Vișoianu și în incinta Selgros.

Te aștept pe la noi!

Alina Neamțu

Administrator

Viziunea PALIBO 

este aceea de a deveni un punct de referință în ceea ce privește produsele de cofetărie și patiserie de calitate. Dacă în prezent folosim doar ingrediente naturale, scopul nostru este ca pe viitor să găsim acei furnizori de produse ECO, punct de plecare pentru a ne obține certificarea de prima cofetărie ECO din Iași. 

Misiunea PALIBO 

este de a pune la dispoziție ieșenilor torturi, produse de cofetărie și patiserie pregătite din ingrediente naturale de către cofetari și patiseri cu o vastă experiență în domeniu. 

Valorile PALIBO

  • Responsabilitate – deoarece pregătim torturi, prăjituri și produse de patiserie, într-un cuvânt, alimente, suntem responsabili pentru ceea ce îți oferim. Din acest motiv, acordăm o atenție deosebită întregului proces, începând de la alegerea celor mai bune ingrediente, la pregătirea, livrarea și servirea în siguranță a bunătăților noastre. 
  • Onestitate – suntem sinceri cu tine, dar mai ales cu noi. Dacă produsul livrat nu este conform comenzii sau așteptărilor, te rugăm să ne contactezi, iar noi vom gestiona situația în cel mai scurt timp posibil. Părerea ta contează și ne ajută extraordinar de mult în evoluția noastră.
  • Încredere – te poți baza pe noi pentru pregătirea și livrarea produselor dorite atunci când ai nevoie și la o calitate înaltă. Fiecare comandă este o provocare pentru noi, indiferent că este vorba de o aniversare sau de un eveniment de business.

În acest moment îți suntem aproape cu 6 cofetării în Iași și livrăm rapid și gratuit (la comenzile în valoare de peste 200 de lei) pe toată raza orașului.

Te așteptăm cu drag să ne calci pragul și să faci cunoștință cu gustul pe care îl căutai!

 

#comandatort

TORTURI

Torturile PALIBO sunt pregătite în totalitate în laboratorul nostru, începând de la alegerea celor mai bune ingrediente naturale și până la decorarea acestora cu mare atenție și drag pentru frumos. Punem accent atât pe aspect, cât și pe gust, texturi și arome, astfel încât tu să te bucuri de cel mai bun tort pe care l-ai mâncat vreodată.

Aruncă o privire peste ele!

#prajituripalibo

COFETĂRIE

Pregătim pentru tine prăjituri delicioase și proaspete, din ingrediente 

naturale. Te invităm să regăsești gustul pe care îl căutai în prăjiturile clasice: 

savarină, boema, amandină, ecler, cremșnit, dar și în cele mai moderne, 

precum: cheesecake, tiramisu și macarons.

Care este preferata ta?

#patiseriapalibo

PATISERIE

Pentru că pe lângă ceva dulce merge și ceva sărat, pregătim în fiecare zi produse proaspete de patiserie precum: plăcinte cu brânză, ciuperci, varză, măr, vișine sau dovleac, tradiționalele poale-n brâu, învârtitele cu nucă, sărățele, cornulețe, nuci umplute, biscuiți și alte bunătăți.

Te invităm să le încerci!

Garantăm

Livrarea rapidă în Iași

Și livrarea gratuită la comenzile de peste 200 Ron.