#paliboiasi

GUSTUL PE CARE ÎL CĂUTAI!

Aventura Cofetăriei Palibo a început în anul 2017, atunci când căutam cele mai bune torturi și prăjituri din Iași, bunătăți pe care să i le pot da fără grijă și copilului meu, Patrick. Dacă sunteți părinți, probabil ați trecut și voi deja prin asta. Căutăm mereu să oferim copiilor noștri produse cât mai sănătoase, din ingrediente naturale, care să contribuie la buna dezvoltare a acestora. Astfel, am început prin a căuta furnizori de ingrediente naturale pentru cofetărie și patiserie. Între timp, am trecut la nivelul următor și suntem în căutarea acelor furnizori certificați ECO, deoarece idealul nostru este ca produsele noastre nu doar să fie realizate din ingrediente naturale, ci din ingrediente ECO.

Viziunea Palibo este să fim prima cofetărie certificată ECO din Iași, iar tu să poți savura produse pregătite doar din ingrediente de acest fel.

Misiunea Palibo este de a-ți oferi prin produsele de cofetărie și patiserie pe care le pregătim – gustul pe care îl căutai.

Valorile Palibo:

  • Responsabilitate – deoarece pregătim torturi, prăjituri și produse de patiserie, într-un cuvânt, alimente, suntem responsabili pentru ceea ce îți oferim. Din acest motiv, acordăm o atenție deosebită întregului proces, începând de la alegerea celor mai bune ingrediente, la pregătirea, livrarea și servirea în siguranță a bunătăților noastre. 
  • Onestitate – suntem sinceri cu tine, dar mai ales cu noi. În cazul în care se întâmplă ca produsul livrat să nu fie conform comenzii sau așteptărilor, te rugăm să ne contactezi, iar noi vom înlocui produsul în cel mai scurt timp posibil. Părerea ta contează și ne ajută extraordinar de mult în evoluția noastră.
  • Încredere – te poți baza pe noi pentru pregătirea și livrarea produselor dorite atunci când ai nevoie și la o calitate înaltă. Fiecare comandă este o provocare pentru noi, indiferent că este vorba de o aniversare sau de un eveniment de business.

În acest moment îți suntem aproape cu 6 cofetării în Iași și livrăm rapid și gratuit (la comenzile în valoare de peste 200 de lei) pe toată raza orașului.

Te așteptăm cu drag să ne calci pragul și să faci cunoștință cu gustul pe care îl căutai!

Pregătim produse de cofetărie și patiserie

Din ingrediente naturale de cea mai bună calitate

#comandatort

TORTURI

Torturile Palibo sunt pregătite în totalitate în laboratorul nostru, începând de la alegerea celor mai bune ingrediente naturale și până la decorarea acestora cu mare atenție și drag pentru frumos. Punem accent atât pe aspect, cât și pe gust, texturi și arome, astfel încât tu să te bucuri de cel mai bun tort pe care l-ai mâncat vreodată.

Aruncă o privire peste ele!

#prajituripalibo

COFETĂRIE

Pregătim pentru tine prăjituri delicioase și proaspete, din ingrediente naturale. Te invităm să regăsești gustul pe care îl căutai în prăjiturile clasice: savarină, boema, amandină, ecler, cremșnit, dar și în cele mai moderne, precum: cheesecake, tiramisu și macarons.

Care este preferata ta?

#patiseriapalibo

PATISERIE

Pentru că pe lângă ceva dulce merge și ceva sărat, pregătim în fiecare zi produse proaspete de patiserie precum: plăcinte cu brânză, ciuperci, varză, măr, vișine sau dovleac, tradiționalele poale-n brâu, învârtitele cu nucă, sărățele, cornulețe, nuci umplute, biscuiți și alte bunătăți.

Te invităm să le încerci!

Garantăm

Livrarea rapidă în Iași

Și livrarea gratuită la comenzile de peste 200 Ron.