Tort Diplomat cu fructe exotice – un nou sortiment de tort PALIBO

De 24 Ianuarie nu sărbătorim doar Mica Unire, ci și unirea dragului de dulce cu nostalgia copilăriei printr-un nou tort PALIBO - Tort Diplomat cu fructe exotice.

Dragostea pentru dulciuri ne însotește încă din anii copilăriei și până la maturitate. Aceasta poartă cu sine arome, bucurii și nostalgii cum niciun alt fel de mâncare nu reușește să o facă. Astfel, dacă ți se face dor de bunătățile de altă dată, din vitrinele cofetăriilor preferate, cu siguranță îți vei aminti cu poftă de unicul Tort Diplomat cu fructe

Tort Diplomat cu fructe PALIBO

Tortul Diplomat PALIBO

Începând cu data de 24 Ianuarie 2023, te vei putea bucura de un nou sortiment de tort PALIBO, Tortul Diplomat cu fructe exotice, atât în formă de tort rotund clasic, dar și la felie, tip prăjitură. 

Tortul Diplomat cu fructe exotice este un tort pe cât de simplu, pe atât de fresh și delicios. Acesta este perfect pentru cei care preferă torturile ușoare, mai puțin dulci.

Ca și compoziție, acesta are blat pufos de vanilie, șarlotă cremoasă cu fructe exotice îmbogățită cu răzătură de portocală, totul îmbrățișat într-un strat generos de fulgi de migdale și decorat cu valuri de frișcă naturală și fructe proaspete. Un nou desert, pregătit cu același drag și din ingrediente naturale.

Avem și o surpriză pentru tine. Dacă îl comanzi online în cantitate de minim 2 kg, primești CADOU un platou de miniprăjituri asortate (0.6 kg)! 

Oferta este valabilă până pe 7 februarie 2023.

Tortul Diplomat este unul care a făcut și încă face istorie printre pofticioși. Deși originile acestuia nu sunt certe, legenda spune că acesta a derivat pe la sfârșitul secolului al XVIII-lea din desertul denumit Charlyt (straturi de cremă, fructe și pesmet). 

Pe la începutul secolului al XIX-lea, „Regele Bucătarilor și Bucătarul Regilor”, renumitul și genialul Chef francez Marie-Antoine Carême a reinventat acest desert, numindu-l Charlotte Russe, în cinstea Prințesei Charlotte, cumnata Țarului Alexandru I, la curtea căruia lucra în perioada respectivă. 

Carême a tapetat un vas cu un blat subțire, cu pișcoturi, apoi l-a umplut cu Crème Bavaroise (o cremă derivată din clasica crème pâtissière sau cremă de vanilie, doar că, în loc de făină era stabilizată cu gelatină; şi în plus conținea frişcă bătută, care i-a dat o consistență fină și aerată). 

De atunci și până în zilele noastre, Tortul Diplomat sau Prăjitura Diplomat rămâne un deliciu pe cât de simplu, pe atât de rafinat, potrivit ocaziilor festive. 

„Mici și mari, nu puțini au fost cei care și-au exprimat dorința de a savura în cofetăriile noastre Tortul sau Prăjitura Diplomat. Zis și făcut. Începând de luna aceasta vă puteți bucura de gustul diafan al copilăriei prin acest desert ușor și aromat.”
Alina Neamțu
Administrator

Te așteptăm în toate cofetăriile noastre din Iași pentru a găsi gustul pe care îl căutai! 

Ne găsești în cartierele 

Alexandru cel bun  Canta  Tătărași  Podu Roș  

  Vișoianu și în incinta Selgros  

#viațaemaidulceîmpreună