Moș Crăciun la PALIBO

Moș Crăciun a venit la Cofetăriile PALIBO

🎅  Mare bucurie a umplut cofetăriile noastre și în acest an, iar zâmbetele celor mici au luminat încăperile cum nu se putea mai frumos. În zilele de 17 și 18 decembrie, înainte de a trece prin casele tuturor pentru a lăsa cadourile mult dorite, Moș Crăciun a poposit în toate cofetăriile noastre.

🎁  Darnic și bun, Moș Crăciun a adus cu el surprize fel de fel, iar, la rândul lor, copiii l-au răsfățat cu poezii, colinde, îmbrățișări și multe, multe zâmbete. Printre micuții participanți care l-au întâlnit emoționați pe Moșul cel blând și bun s-au regăsit și o parte dintre copiii cu abilități diferite incluși în programul Centrului de Zi din Iași al Fundației Serviciilor Sociale Bethany. 💛

 
 
 
 
Pentru că știm cât de important e să îi învățăm pe cei mici să aibă grijă de ceilalți, vizita la noi a fost ocazia perfectă de a-i încuraja să doneze în urnele Fundației Bethany pentru a sprijini programele destinate copiilor cu abilități diferite, urne ce se regăsesc zilnic în toate cofetăriile noastre. 
 
 
 
Tot din grijă pentru cei aflați în nevoie, cei mici adus hăinuțe, jucării, rechizite, cărți, dar și alimente neperisabile, daruri ce au ajuns acolo unde contează prin intermediul spiridușilor de la O Facem la Iași
Un gest mare din partea celor mici, demn de laudă, care ne-a emoționat pe toți. Spațiul cofetăriilor s-a dovedit a fi neîncăpător în fața unei avalanșe de bunătate. 
 

În sacul Moșului s-au strecurat, printre baloane, cărți de colorat, surprize dulci și semne de carte, și bunătăți fără zahăr de la prietenii noștri de seamă, Green Sugar, cu produse din gama KidoVit. Ciocolata KidoVit C și KidoVit A este o tabletă de roșcolată îmbogățită cu vitamine și minerale. Roșcolata este asemănătoare ciocolatei, dar este realizată din pudră de roșcove, fiind o variantă mai sănătoasă pentru momentele când pofta de dulce apare. Aceasta este o sursă importantă de antioxidanți polifenolici, vitamine, minerale, aminoacizi, fibre și proteine.

Printre spiridușii Moșului se numără și prietenii de la Junior & Family Dental Center. Știm că obişnuirea copilului cu o igienă orală corectă de la cea mai fragedă vârstă îi va influenţa sănătatea pe tot parcursul vieţii, astfel că un control periodic este mai mult decât recomandat. Sute de vouchere cu 15% reducere la manoperele dentare pentru copii au completat cadrul magic al cadourilor primite de la Moșul generos. 

Ultimul eveniment de tradiție al PALIBO nu se putea desfășura la fel de frumos fără ajutorul tuturor spiridușilor care au conturat Povestea Binelui și a Bucuriei alături de noi. Mulțumim, Gustos Sirop pentru delicioasele sucuri naturale Thego, Quartz Matrix pentru creionașe și săculeți simpatici, Nordic Food cu ajutorul cărora am pregătit surprizele dulci!

 Iată și câteva impresii în urma evenimentului

Emoția și bucuria au fost pe măsură și ne-o demonstrează chiar și mărturiile părinților: «Copiii au fost entuziasmați, emoționați și abia așteaptă să-l mai întâlnească pe Moșul», «M-a emoționat faptul că ai mei copii au fost încântați de Moș Crăciun și am fost foarte bine primiți de către cei de la PALIBO. Mulțumim!».

A fost ultimul eveniment de tradiție al prietenilor de la PALIBO din 2022, iar noi le mulțumim nespus că de anul acesta s-au alăturat cauzelor noastre.

Dar, mai presus, mulțumim că de fiecare dată îi invită pe micuții noștri speciali, dovedindu-ne că, la rândul lor, cât de importantă este o comunitate incluzivă, bazată pe echitate și implicare. Împreună scriem Povești de bine! 

Fundația Serviciilor Sociale Bethany

 Ador evenimentele care au loc în cadrul cofetăriilor noastre preferate! Așteptăm cu drag să aflăm de fiecare eveniment ce urmează și să descoperim produsele noi! 

Alexandra C. – mămică

Ne-am bucurat împreună cu băiețelul la diverse evenimente și mult succes în continuare! O atmosferă frumoasă în această cofetărie din Tătărași. Mulțumim și vom mai participa!

Adriana S. – mămică

O echipă extraordinară care reușește să organizeze evenimente frumoase gândindu-se la binele celorlalți. Dulciurile sunt nemaipomenite. Țineți-o tot așa!

Mihaela A. – mămică

Vă mulțumesc pentru ospitalitate și pentru căldura cu care ați întâmpinat copiii! 

Mariana B. – mămică

Mulțumim mult pentru că ne-ați ajutat să făurim amintiri prețioase pentru copil. Încrederea în existența Moșului în sufletul copiilor e în centrul acestei sărbători și ajută la dăinuirea ei. Eu încă îmi aduc aminte, la 35 de ani distanță, de întâlnirile cu Moș Crăciun. Sper ca al meu copil să își aducă aminte peste ani de această experiență. Mulțumim că ați contribuit la asta. Privirea de pe chipul lui când l-a zărit la cofetărie, emoția frumoasă… de neprețuit. Sărbători binecuvântate! 

Andreea B. – mămică

Vezi aici întreaga galerie foto de la evenimentul Moș Crăciun vine la Cofetăriile PALIBO .

 
Nu în ultimul rând, suntem recunoscători vouă, tuturor, căci ne sunteți alături în fiecare zi și dați viață cofetăriilor noastre! Ne demonstrați zi de zi că #viațaemaidulceîmpreună.
 
Să ne revedem cu bine la următorul eveniment!
Sărbători delicioase!