Ciocolată de casă cu cacao

Atunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă cu cacao, îmbogățită cu miez de nucă, alune de pădure, migdale, fistic și aromă de rom este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!

129,90 lei

 • Prețul afișat este pentru 1 kilogram de produs, iar produsul poate avea un gramaj mai mare, în funcție de cerințele clientului.
 • În scurt timp după plasarea comenzii, vei fi contactat telefonic pentru a confirma toate detaliile acesteia.
 • Pentru a plasa o comandă, plătești 1 kg de produs avans, iar diferența (dacă este cazul) la livrare.
 • Livrarea la domiciliu este gratuită doar pe raza orașului Iași, la comenzile de peste 200 lei, plasate cu minim 24h înainte.
Plătește în siguranță online:

Descriere

Dragostea pentru dulciuri ne însoțește încă din anii copilăriei și continuă până la maturitate. Aceasta poartă cu sine arome, bucurii și nostalgii cum niciun alt fel de mâncare nu reușește s-o facă. Astfel, dacă ți se face poftă de deserturile de altădată, din vitrinele cofetăriilor de pe vremuri sau de cele făcute de mama acasă, cu siguranță îți vei aminti cu dor de ciocolata de casă cu cacao

Dacă pofta e mare, iar timpul nu este de partea ta, o poți comanda rapid din magazinul nostru online. Ne poți trece și pragul în una dintre cofetăriile noastre, acolo unde o poți savura în tihnă alături de persoanele dragi inimii.

Atunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă cu cacao, îmbogățită cu miez de nucă, alune de pădure, migdale, fistic și aromă de rom este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!

Rețetă pentru acasă

Ingrediente:

 • 400 g lapte praf
 • 100 g cacao 
 • 400 g zahăr
 • 200 ml apă
 • 200 g unt
 • 50 g alune de pădure
 • 50 g miez de nucă
 • 50 g fistic
 • 50 g stafide

Modul de preparare acasă îl poți urmări chiar aici

*Secretul ciocolatei de casă îl constituie siropul și modul lui de fierbere. În funcție de acest aspect, obținem o altă consistență a ciocolatei. Cu cât fierbem mai mult siropul, cu atât consistența sa va fi una mai nicipoasă și mai tare; cu cât îl fierbem mai puțin, cu atât va fi mai cremoasă și mai moale. Temperatura ideală de fierbere pentru a obține o consistență medie este de 115 grade Celsius (sursa). 

Spor la gătit, iar dacă te gândești să ne faci o vizită, noi te așteptăm cu mare drag în toate cofetăriile Palibo, acolo unde găsești gustul pe care îl căutai!

Informații suplimentare

Greutate1000 g
Ingrediente

alune de pădure, amaretto, aromă de rom, cacao, fistic, lapte condensat, lapte praf, lecitină din floarea soarelui, migdale, nucă, unt, unt de cacao, zahăr

Interior

ciocolată fină de casă cu miez de nucă, alune de pădure, migdale și fistic

Alergeni

arahide și produse derivate, fructe cu coajă și produse derivate, lapte și produse derivate, inclusiv lactoză, semințe de susan și produse derivate

Zahăr

Acest produs conține zahăr.

Notă

Ne rezervăm dreptul de a modifica decorul produselor noastre.

Condiții de păstrare

A se păstra la loc curat, uscat și răcoros, la o temperatură de 2-5°C. A se consuma în decursul a 72h.

Valori nutriționale

Valoare energetică 1226KJ/292Kcal, Grăsimi 16,7g – din care acizi grași saturați 7 g, Glucide 36g – din care zaharuri 32g, Fibre 3g, Proteine 4g, Sare 0,216g.

S-ar putea să-ți placă și…