Politica de Retur

Daca ai comandat un produs de pe palibo.ro, iar livrarea nu corespunde descrierii si specificatiilor mentionate pe site, sau produsul a suferit modificari din cauza transportului, poti returna produsul in maxim 60 de minute de la primirea comenzii si vei primi banii integral inapoi. Astfel de situatii sunt foarte rare insa, daca se intampla ne dorim sa le rezolvam in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care nu se poate gasi o rezolvare, pe cale amiabila, cu siguranta va putem oferi o rambursare integrala a platii.

In acest moment, acceptam doar plata cu cardul prin operatorul de plati online MobilPay ( NETOPIA Payments ). In cazul unor eventuale returnari momenetare, aceasta se va face pe acelasi card de pe care a fost facuta plata initiala. Mentionam ca procesul de returnare monetare (refund) poate dura pana la 3-5 zile bancare.

LIVRAREA COMENZILOR LA DOMICILIU

Orice comanda cu o valoarea mai mare de 65 lei, beneficiaza de livrare gratuita la domiciliu. In cazul comenzilor mai mici de 65 de lei, costul livrarii este de 15 lei. Livrarea se efectueaza de catre echipa de livrari PALIBO CREME SRL doar in orasul Iasi. In cazul comenzilor in afara orasului Iasi, ne rezervam dreptul de a va impune o taxa de livrare suplimentare ca va poate fi comunicata in prealabil, daca sunati la numarul de telefon 0758.959.595.

PREGATIREA PRODUSELOR, POATE INFLUENTA REZULTATELE

Torturile personalizate nu pot fi identice, deoarece sunt realizate manual si pot avea mici modificari datorita cantitatilor (in poze pot fi torturi mai mici sau mai mari decat cantitatea dorita de tine).

In cazul in care ai comandat un produs de pe palibo.ro, tortul poate depasi u o marca de +/- 100 de grame fata de cantitatea ceruta, acest detaliu iti va fi confirmat in momentul plasarii comenzii, deoarece in urma oricarei comenzi pe site, veti primi un telefon de confirmare si stabilire detalii.

Daca ne vei solicita un alt model decat cele prezentate pe palibo.ro, atunci este nevoie sa accepti o marja de +/- 500 de grame, care se va reflecta in suma finala pe care o ai de achitat. Fiind un proiect diferit, putem doar aproxima cantitatea minima necesara realizarii lui.

ANULAREA COMENZILOR

In cazul produselor personalizate, datorita complexitatii elementelor decorative, comanda se poate anula inainte de livrare, cu un timp minim egal cu timpul de productie. (Exemplu: Pentru un tort cu timpul de productie de 24 de ore se poate anula comanda, cu un timp minim de 1 zi inainte de livrare). In cazul in care anulati comanda dupa intrarea in productie, ne rezervam dreptul de a retine avansul perceput la momentul plasarii comenzii.

INTREBARI SUPLIMENTARE

Daca ai nelamuriri, comenzi deosebite sau intrebari suplimentare, iti stam la dispozitie oricand, via e-mail pe adresa office@palibo.ro, sau la numarul de telefon 0758.959.595 in intervalul orar 09:00-20:00.

Call Now Button
Open chat