Ciocolată de casă cu fistic

Atunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă cu aromă de fistic și îmbogățită cu fistic întreg este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!

99,99 lei

 • Prețul afișat este pentru 1 kilogram de produs, iar produsul poate avea un gramaj mai mare, în funcție de cerințele clientului.
 • În scurt timp după plasarea comenzii, vei fi contactat telefonic pentru a confirma toate detaliile acesteia.
 • Pentru a plasa o comandă, plătești 1 kg de produs avans, iar diferența (dacă este cazul) la livrare.
 • Livrarea la domiciliu este gratuită doar pe raza orașului Iași, la comenzile de peste 200 lei, plasate cu minim 24h înainte.
Plătește în siguranță online:

Descriere

Dragostea pentru dulciuri ne însoțește încă din anii copilăriei și continuă până la maturitate. Aceasta poartă cu sine arome, bucurii și nostalgii cum niciun alt fel de mâncare nu reușește s-o facă. Astfel, dacă ți se face poftă de deserturile de altădată, din vitrinele cofetăriilor de pe vremuri sau de cele făcute de mama acasă, cu siguranță îți vei aminti cu dor de ciocolata de casă cu fistic

Dacă pofta e mare, iar timpul nu este de partea ta, o poți comanda rapid din magazinul nostru online. Ne poți trece și pragul în una dintre cofetăriile noastre, acolo unde o poți savura în tihnă alături de persoanele dragi inimii.

Atunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă cu aromă de fistic și îmbogățită cu fistic întreg este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!

 

Rețetă pentru acasă

Ingrediente:

 • 300 g zahăr
 • 100 ml apă
 • 100 g unt
 • 250 g lapte praf
 • 1 linguriță extract de vanilie
 • 50 g fistic copt
 • aromă de fistic
 • un praf de sare

Modul de preparare rapid și ușor pentru acasă îl poți urmări chiar aici

*Secretul ciocolatei de casă îl constituie siropul și modul lui de fierbere. În funcție de acest aspect, obținem o altă consistență a ciocolatei. Cu cât fierbem mai mult siropul, cu atât consistența sa va fi una mai nicipoasă și mai tare; cu cât îl fierbem mai puțin, cu atât va fi mai cremoasă și mai moale. Temperatura ideală de fierbere pentru a obține o consistență medie este de 115 grade Celsius (sursa). 

Spor la gătit, iar dacă te gândești să ne faci o vizită, noi te așteptăm cu mare drag în toate cofetăriile Palibo din Iași, acolo unde cu siguranță vei găsi gustul pe care îl căutai!

Informații suplimentare

Greutate1000 g
Ingrediente

aromă de fistic, fistic, lapte condensat, lapte praf, unt, zahăr

Interior

ciocolată fină de casă cu aromă de fistic și fistic întreg

Alergeni

arahide și produse derivate, fructe cu coajă și produse derivate, lapte și produse derivate, inclusiv lactoză, semințe de susan și produse derivate

Zahăr

Acest produs conține zahăr.

Notă

Ne rezervăm dreptul de a modifica decorul produselor noastre.

Condiții de păstrare

A se păstra la loc curat, uscat și răcoros, la o temperatură de 2-5°C. A se consuma în decursul a 72h.

S-ar putea să-ți placă și…