back to school party palibo

Back to School Party la Cofetăria PALIBO

După o vară plină, dar parcă prea scurtă, ca de fiecare dată, iată-ne ajunși în fața unui nou an școlar. Îmbrăcați în uniforme, cu ghiozdanul în spate și emoțiile la purtător, cei mici au pășit din nou în locul unde li se vor descoperi cele mai captivante mistere. 

Alături de ei, am gustat și noi din amintirea dulce a copilăriei. Am dat timpul înapoi și am retrăit, pentru câteva clipe, vremurile în care părinții ne îmbrăcau în hainele noi, atent călcate, ne aranjau părul impecabil și pregăteau, pe lângă ghiozdanul aproape la fel de mare ca noi, cel mai frumos buchet de flori pentru cea sau cel ce avea să ne ghideze blând pașii pentru următorii câțiva ani. Zumzetul copiilor nerăbdători e la fel de copleșitor și astăzi, iar bucuria lor umple curtea școlii și dă viață, mai apoi, sălilor de clasă.

De la școală direct la petrecere

După atâtea emoții, toate drumurile au dus la cofetăria noastră din Cartierul Alexandru cel Bun, acolo unde am pregătit o super petrecere – Back to School Party la Cofetăria PALIBO Iași.

back to school party la cofetăria palibo iași

 

Iar cum energia trebuie să fie la cote maxime în preajma celor mici, Kids Mania Iași ne-au adus ajutoare. Trei personaje de poveste i-au primit cum se cuvine pe invitați, iar apoi  i-au distrat cu muzică, dansuri, provocări și jocuri care mai de care.

Nelipsite din peisaj au fost și figurinele din baloane realizate cu îndemânare de către simpaticii animatori. 

green sugar - kidovit

 
 
Ghiozdănelul de anul acesta a fost îndulcit cu bunătăți fără zahăr de la prietenii noștri de seamă, Green Sugar, cu produse din gama
 KidoVit. Batoane de cereale cu căpșune și caju glazurat în ciocolată albă îmbogățit cu vitamine și suplimente alimentare premium au fost deliciul sănătos al celor mici, iar noi am pregătit choux-uri fără zahăr pentru un final de-a dreptul delicios.
 
Bucuria unui nou început de an școlar a fost conturată și de prietenii noștri de la PROMER Communication. Știm cât de importantă este organizarea încă din primii ani, astfel că în ghiozdănelele vesele cei mici au găsit orare și creioane colorate, numai bune pentru a-și schița timpul cu folos.

fundația bethany iași

 
Frumoasă tradiție am creat și alături de Fundația Serviciilor Sociale Bethany Iași, toate donațiile din cadrul evenimentelor noastre fiind direcționate către proiectele desfășurate de către aceasta. Ne-am bucurat să avem alături la eveniment și zece copilași ce fac parte programul de terapie al Centrului de Zi gestionat de Fundație. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât în aceeași zi am sărbătorit și Ziua Mondială a Carității.
 
 
 
 
Ca de fiecare dată, prietenii noștri de la Lumea Baloanelor – Decor&Difere ne-au inundat cofetăria cu o mulțime de baloane colorate, deliciul celor mici. Nu am uitat nici de surpriza dulce de final, astfel că am pregătit împreună cu Green Sugar și Nordic Food choux-uri nemaipomenite fără zahăr.
 
 

Iată și câteva impresii în urma evenimentului

Nu sunt cuvinte să îmi exprim fericirea pe care am simțit-o atunci când am primit invitația la Cofetăria Palibo. M-am bucurat nespus că cineva s-a gândit să le ofere un program atât de frumos copilașilor noștri speciali. M-am întors în timp și am simțit și eu odată cu ei universul copilăriei. A fost minunat! ❣️ Vă mulțumim din suflet tuturor pentru implicare și dedicare, pentru orele de poveste pe care ni le-ați oferit! ❣️🤗 Dumnezeu să vă binecuvânteze! ❣️

Cristiana Hariuc, mama unui copil cu abilități speciale introdus în programul de terapie al Centrului de Zi gestionat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Faptele bune și poveștile frumoase pot fi scrise doar alături oameni de bine, iar noi, la Bethany, ne-am bucurat nespus să găsim la PALIBO o echipă minunată, care crede în cauzele pe care le susținem. Încă de primăvara aceasta am primit cu brațele deschise fiecare invitație la evenimentele de tradiție PALIBO, evenimente prin care prietenii noștri au ales să contribuie pentru Centrul nostru de Zi dedicat copiilor cu abilități diferite prin direcționarea fondurilor strânse în cadrul acestora. Desigur, și bucuria copiilor speciali care au participat la evenimente a fost mereu pe măsură, iar pentru toate acestea nu putem decât să le mulțumim prietenilor de la PALIBO că ne sunt alături.

Adelina Tîrnovanu, Coordonator Comunicare Fundația Serviciilor Sociale Bethany

A fost frumos începutul de an la școală… foarte liniștit, însă, cu ceva emoții normale legate de re(acomodare).

Doar începutul a fost calm, pentru că a urmat petrecerea de după, cea de început de an, organizată de PALIBO în cartier, unde copiii au fost de-a dreptul răsfățați. Animatori implicați au cântat, dansat și răspuns provocărilor alături de pitici, de nu se mai dădea nici unul plecat acasă.

Ca să fie cadoul complet au primit și prăjituri delicioase și câte un rucsăcel cu cadouri. Sunt la al doilea eveniment organizat de PALIBO în cartierul Alexandru, lucru fain și puțin întâlnit între afacerile din zonă, ba chiar aș îndrăzni să zic și din Iași.

Și aceste evenimente nu sunt făcute doar ca să fie bifate, ci fiecare eveniment e gândit în detaliu pentru a face plăcere atât celor mici, cât și celor mari.

PALIBO e acel vecin fain pe care ți-l dorești și care, la rându-i, vrea să vă împrieteniți, și vine de fiecare dată cu prăjiturica la ușă, cu sau fără ocazii speciale.

Mulțumim, PALIBO ! It was a great party!

Carmen Belcescu, mamă și Founder la Grifin – Consultanta si strategie in Servicii Clienti
Vezi aici întreaga galerie foto Back to School Party la Cofetăria PALIBO.
 
Nu în ultimul rând, suntem recunoscători vouă, tuturor, căci ne sunteți alături în fiecare zi și dați viață cofetăriilor noastre! Ne demonstrați zi de zi că #viațaemaidulceîmpreună.
 
Să ne revedem cu bine la următorul eveniment!