Torturile, indiferent despre care dintre ele discutam, despre torturi de casa sau de cofetarie sunt cele mai delicioase…
CiteșteSusanul este una dintre plantele cele mai des utilizate la ornarea deserturilor dar este adaugat si la compozitia…
CiteștePasca este cu adevărat desertul tradițional pe care îl pregătesc toate gospodinele iscusite cu prilejul venirii sărbătorilor Pascale.…
CiteștePastele se apropie cu pasi repezi si fiecare dintre noi ne gandim deja la meniul pe care il…
CiteștePaine dulce mai poarta denumirea si de – banana bread, datorita faptului ca in compozitia ei se gasesc…
CiteșteCu denumirea stiintifica si de – zahar farin, zaharul pudra este ingredientul de decorare al deserturilor cel mai…
CiteșteIn momentul in care ne apucam sa preparam produse de cofetarie – patiserie sau chiar de brutarie, operatiunea…
CiteșteEsența de rom este un produs must–have dacă dorim să creem prăjituri delicioase și anumite creme pentru acestea.…
CiteșteProdusele de brutarie – cofetarie si patiserie nu ar avea aceeasi consistenta si acelasi gust fara drojdia de…
CiteșteHârtia de copt mai poartă denumirea între specialiști și de – hârtie sulfurizată. Rolul acesteia este foarte important…
Citește