Afișez 1 - 12 din 19 rezultate

  • cheesecake fără zahăr cu nucă și caramel sărat

    Cheesecake fără zahăr cu nucă și caramel sărat

    Prăjitura Cheesecake fără zahăr cu nucă și caramel sărat este cel mai nou deliciu Palibo, îndulcit cu Green Sugar, un îndulcitor 100% natural cu 0 calorii și 0 indice glicemic.

    Blatul de biscuiți digestivi fără zahăr cu nucă, crocantul de caramel sărat cu nucă, crema de brânză cu caramel Green Sugar, crema de brânză cu ciocolată albă Green Sugar, îmbrățișate în glazură de caramel sărat și barot caramelizat sărat de nucă, toate acestea construiesc deliciul unui desert fin și deosebit.

    14,99 lei Adaugă în coș
  • ciocolata de casa alba1

    Ciocolată de casă cu lavandă

    Atunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă albă, îmbogățită cu merișoare, prune deshidratate, caise, cireșe confiate și aromă de vanilie este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!

    99,99 lei Adaugă în coș
  • Amandină | Cofetăria Palibo

    Amandină

    Dacă îți plac prăjiturile, iar mai cu seamă cele cu ciocolată, amandinele sunt cel mai potrivit desert din categoria celor românești.

    Blat pufos de cacao însiropat cu rom, ganaj de ciocolată veritabilă belgiană cu amarene, toate acoperite cu fondant de cacao, avelină de ganaj și amarene, sunt secretul delicioasei amandine Palibo, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!

    8,99 lei Adaugă în coș
  • Miniprajituri de casa | Cofetaria Palibo

    Miniprăjituri de casă

    Indiferent de ocazie, fie că este ziua ta sau pur și simplu dorești să oferi momente dulci celor dragi, la Cofetăria Palibo din Iași poți comanda platouri de miniprăjituri numai bune să îți fure câte un zâmbet la fiecare înghițitură!

    • Minitarte cu caramel și fulgi de migdale
    • Minitarte cu cremă de vanilie și fructe proaspete
    • Mini-prăjituri Palibo Regal
    • Mini-prăjituri de casă Intercontinental – blat de nucă, cremă de vanilie, nucă coaptă și ciocolată crocantă (indisponibil momentan)
    • Mini-prăjituri de casă Albă ca Zăpada
    • Mini-prăjituri de casă cu ciocolată și amarene
    • Mini-prăjituri de casă Snickers – blat de nucă, cremă de lapte condensat caramelizat (indisponibil momentan)
    89,99 lei Adaugă în coș
  • Prăjitură cu zmeură și fistic | Cofetăria Palibo Iași

    Prăjitură cu fistic și vișine (de Post)

    Un deliciu de neratat în zilele de Post, Prăjitura cu fistic și vișine este de un rafinament aparte. Crema fină de vișine și cea de fistic sunt strâns îmbrățișate de foile albe de Post, toate fiind acoperite de glazura delicioasă de fistic, dichisită cu fructe proaspete și fistic granulat.

    8,99 lei Adaugă în coș
  • Boema | Cofetăria Palibo

    Boema

    Dacă îți plac prăjiturile, iar mai cu seamă cele cu ciocolată și frișcă, prăjitura Boema este cel mai potrivit desert.

    Blatul pufos de cacao însiropat cu sirop cu rom, îmbrăcat în fondant și ganaj de ciocolată veritabilă belgiană, decorat cu frișcă naturală din smântână grasă Solomonescu și cireșe confiate, toate alcătuiesc secretul delicioasei prăjituri Boema, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!

    8,99 lei Adaugă în coș
  • Chesse Cake | Cofetăria Palibo

    Cheesecake cu fructe de pădure

    Înainte să ajungă la New York în căutarea desăvârșirii, cheesecake-ul era servit sportivilor la primele Jocuri Olimpice, în Grecia Antică. Apoi, în jurul anului 1000 a ajuns în Europa de Vest, în Italia și Anglia. Grație imigranților, la sfârșitul secolului XIX, New York-ul gusta acest delicios desert.

    De atunci, restaurantele americane au în meniu propria variantă de cheesecake. Acesta se găsește și în Europa conceput după rețete diferite, în funcție de specificul țării.

    9,99 lei Adaugă în coș
  • cheesecake fără zahăr choco duo

    Cheesecake fără zahăr Choco Duo

    Prăjitura Cheesecake fără zahăr Choco Duo este un nou deliciu PALIBO, îndulcit cu Green Sugar, un îndulcitor natural cu 0 calorii și 0 indice glicemic. Blatul de biscuiți digestivi cu unt, crema fină de brânză cu ciocolată albă Green Sugar și crema de brânză cu ciocolată neagră Green Sugar, alături de decorul de rodie, sunt elementele care fac din acest desert unul de neratat.

    *fotografiile sunt cu titlu de prezentare

    14,99 lei Adaugă în coș
  • ciocolata de casa cu cacao

    Ciocolată de casă cu cacao

    Atunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă cu cacao, îmbogățită cu miez de nucă, alune de pădure, migdale, fistic și aromă de rom este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!

    99,99 lei Adaugă în coș
  • ciocolată de casă cu fistic

    Ciocolată de casă cu fistic

    Atunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă cu aromă de fistic și îmbogățită cu fistic întreg este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!

    99,99 lei Adaugă în coș
  • Cremsnit |Cofetaria Palibo

    Cremșnit Palibo

    Un desert aparte, răcoros, care să nu fie din cale-afară de dulce şi care nu conţine vreo combinaţie de fructe, poate doar un strop de alcool (pentru sporirea rafinamentului) şi mult, foarte mult soi nobil.

    Poftitul desert este, de fapt, o adaptare locală a prăjiturii mille-feuille. Preparat din două rânduri de multiple straturi de foietaj fin, avea la mijloc cremă făcută din lapte, smântână şi gălbenuşuri de ou (pe care francezii o mai numesc „crème anglaise”). După ce este astfel „asamblată”, prăjitura e tăiată în dreptunghiuri şi pudrată cu zahăr vanilat.

    În cofetăriile de la noi prăjitura se numeşte cremşnit sau crempita, în Italia se cheamă mille foglie, în Marea Britanie o veţi găsi ca vanilla slice, iar în Spania ca milhojas.

    Notă: Returnează borcanul Palibo în oricare dintre locațiile noastre și vei primi 2 lei reducere la următorul borcan de Cremșnit sau Tiramisu cumpărat. Reciclăm la infinit!

    15,90 lei Adaugă în coș
  • Ecler cu ciocolată | Cofetăria Palibo

    Ecler cu ciocolată 100g

    Eclerul este o prăjitură de origine franceză, făcută dintr-un aluat de formă alungită, umplută cu o cremă de patiserie, din vanilie, ciocolată, sau cafea (la origini)  și glazurată cu ciocolată sau fondant. Originea franceză a prăjiturii și-a pus amprenta asupra denumirii sale internaționale, cuvântul ecler (fr. éclair – „fulger”) existând în toate limbile.

    Dar ea nu s-a numit astfel de la bun început. Înainte de 1850, eclerul se numea „pâinea ducesei” („pain de la duchesse”) și atunci avea forma unui deget, rulat în migdale. Cel care a modernizat și perfecționat eclerul a fost renumitul patisier al secolului al XIX-lea, Antonin Carême, cel care a inventat și profiterolul.

     

    8,99 lei Adaugă în coș