Afișez toate cele 11 rezultate
Ciocolată de casă cu lavandă
120,00 lei Adaugă în coșAtunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă albă cu lavandă, îmbogățită cu merișoare, prune deshidratate, caise, cireșe confiate și aromă de vanilie este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!
Amandină
10,00 lei Adaugă în coșDacă îți plac prăjiturile, iar mai cu seamă cele cu ciocolată, amandinele sunt cel mai potrivit desert din categoria celor românești.
Blat pufos de cacao însiropat cu rom, ganaj de ciocolată veritabilă belgiană cu amarene, toate acoperite cu fondant de cacao, avelină de ganaj și amarene, sunt secretul delicioasei amandine Palibo, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!
Miniprăjituri asortate
100,00 lei Adaugă în coșIndiferent de ocazie, fie că este ziua ta sau pur și simplu dorești să oferi momente dulci celor dragi, la Cofetăria PALIBO din Iași poți comanda platouri de miniprăjituri numai bune să îți fure câte un zâmbet la fiecare înghițitură!
- Miniprăjituri Amurg cu fructe de pădure
- Miniprăjituri PALIBO Regal cu ciocolată albă
- Miniprăjituri Albă ca Zăpada
- Minitarte cu caramel sărat și fulgi de migdale
- Minitarte cu vanilie și fructe
- Miniprăjituri cu ciocolată și amarene
Ciocolată de casă cu cacao
120,00 lei Adaugă în coșAtunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă cu cacao, îmbogățită cu miez de nucă, alune de pădure, migdale, fistic și aromă de rom este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!
Ciocolată de casă cu fistic
120,00 lei Adaugă în coșAtunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă cu aromă de fistic și îmbogățită cu fistic întreg este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!
Cremșnit PALIBO – produs social
18,00 lei Adaugă în coșUn desert aparte, răcoros, cu cremă de vanilie, foietaj dulce și gem de fructe de pădure.
Începând cu 2 martie 2023, Cremșnitul a devenit Produsul Social PALIBO-Bethany, venind în sprijinul micuților cu abilități diferite.
Cum poți fi și tu parte din această poveste dulce?E simplu. Trebuie doar să achiziționezi un Cremșnit PALIBO! 1 leu din valoarea sa va fi redirecționat către centrele de terapie ale Fundației Serviciilor Sociale Bethany, iar pentru fiecare borcănaș achiziționat PALIBO dublează suma.Noua Poveste a Binelui pe care o scriem alături de voi va contribui la sprijinul oferit celor 58 de copii cu abilități diferite susținuți în Centrele de terapie ale Fundației din Iași și Târgu Frumos.Notă: Returnează borcanul PALIBO în oricare dintre locațiile noastre și vei primi 2 lei reducere la următorul borcan cumpărat. Reciclăm la infinit!
Ecler cu ciocolată
11,00 lei Adaugă în coșEclerul este o prăjitură de origine franceză, făcută dintr-un aluat de formă alungită, umplută cu o cremă de patiserie, din vanilie, ciocolată, sau cafea (la origini) și glazurată cu ciocolată sau fondant. Originea franceză a prăjiturii și-a pus amprenta asupra denumirii sale internaționale, cuvântul ecler (fr. éclair – „fulger”) existând în toate limbile.
Dar ea nu s-a numit astfel de la bun început. Înainte de 1850, eclerul se numea „pâinea ducesei” („pain de la duchesse”) și atunci avea forma unui deget, rulat în migdale. Cel care a modernizat și perfecționat eclerul a fost renumitul patisier al secolului al XIX-lea, Antonin Carême, cel care a inventat și profiterolul.
Ecler cu fondant
11,00 lei Adaugă în coșEclerul este o prăjitură de origine franceză, făcută dintr-un aluat de formă alungită, umplută cu o cremă de patiserie, din vanilie, ciocolată, sau cafea (la origini) și glazurată cu ciocolată sau fondant. Originea franceză a prăjiturii și-a pus amprenta asupra denumirii sale internationale cuvântul ecler (fr. éclair – „fulger”) existând în toate limbile.
Dar ea nu s-a numit astfel de la bun început. Înainte de 1850, eclerul se numea „pâinea ducesei” („pain de la duchesse”) și atunci avea forma unui deget, rulat în migdale. Cel care a modernizat și perfecționat eclerul a fost renumitul patisier al secolului al XIX-lea, Antonin Carême, cel care a inventat și profiterolul.
Savarină
10,00 lei Adaugă în coșSavarina este fără îndoială una dintre cele mai cunoscute și apreciate prăjituri. Făcută după rețeta tradițională cu blat pufos și foarte bine însiropată, ornată cu frișcă naturală, este întotdeauna alegerea pe care o faci având garanția unei prăjituri echilibrate și prospete, mai ales atunci când vine direct din cofetăria Palibo Iași.
Sicilian
10,00 lei Adaugă în coșPrăjtura Sicilian este una dintre preferatele noastre. Combinația între crema de cafea, foi de ecler și vanilie este atât de bună încât cu greu te poți opri doar la o porție!