Afișez 1 - 12 din 17 rezultate

  • Ciocolată de casă cu lavandă - PALIBO

    Ciocolată de casă cu lavandă

    Atunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă albă cu lavandă, îmbogățită cu merișoare, prune deshidratate, caise, cireșe confiate și aromă de vanilie este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!

    129,90 lei Adaugă în coș
  • Amandină | Cofetăria Palibo

    Amandină

    Dacă îți plac prăjiturile, iar mai cu seamă cele cu ciocolată, amandinele sunt cel mai potrivit desert din categoria celor românești.

    Blat pufos de cacao însiropat cu rom, ganaj de ciocolată veritabilă belgiană cu amarene, toate acoperite cu fondant de cacao, avelină de ganaj și amarene, sunt secretul delicioasei amandine Palibo, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!

    11,90 lei Adaugă în coș
  • Miniprăjituri asortate - PALIBO Iași

    Miniprăjituri asortate

    Indiferent de ocazie, fie că este ziua ta sau pur și simplu dorești să oferi momente dulci celor dragi, la Cofetăria PALIBO din Iași poți comanda platouri de miniprăjituri numai bune să îți fure câte un zâmbet la fiecare înghițitură!

    • Miniprăjituri Amurg cu fructe de pădure
    • Miniprăjituri PALIBO Regal cu ciocolată albă
    • Miniprăjituri Albă ca Zăpada
    • Minitarte cu caramel sărat și fulgi de migdale
    • Minitarte cu vanilie și fructe 
    • Miniprăjituri cu ciocolată și amarene
    114,90 lei Adaugă în coș
  • Patiserie dulce

    Indiferent de ocazie, fie că este ziua ta sau pur și simplu dorești să oferi momente dulci celor dragi, la Cofetăria PALIBO din Iași poți comanda platouri de patiserie asortată  numai bune să îți fure câte un zâmbet la fiecare înghițitură!

    • Nuci cu cremă de ciocolată și lapte condensat caramelizat
    • Cornulețe Tigru în două culori, cremă de ciocolată, nuca, gem de caise și rahat
    • Biscuiți cu nucă, unt și amarene
    • Priconuci cu cremă de ciocolată
    • Caise cu cremă de ciocolată și gem de caise
    119,90 lei Adaugă în coș
  • Boema | Cofetăria Palibo

    Boema

    Dacă îți plac prăjiturile, iar mai cu seamă cele cu ciocolată și frișcă, prăjitura Boema este cel mai potrivit desert.

    Blatul pufos de cacao însiropat cu sirop cu rom, îmbrăcat în fondant și ganaj de ciocolată veritabilă belgiană, decorat cu frișcă naturală din smântână grasă Solomonescu și cireșe confiate, toate alcătuiesc secretul delicioasei prăjituri Boema, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!

    11,90 lei Adaugă în coș
  • Cheesecake cu fructe de pădure

    Înainte să ajungă la New York în căutarea desăvârșirii, cheesecake-ul era servit sportivilor la primele Jocuri Olimpice, în Grecia Antică. Apoi, în jurul anului 1000 a ajuns în Europa de Vest, în Italia și Anglia. Grație imigranților, la sfârșitul secolului XIX, New York-ul gusta acest delicios desert.

    De atunci, restaurantele americane au în meniu propria variantă de cheesecake. Acesta se găsește și în Europa conceput după rețete diferite, în funcție de specificul țării.

    12,90 lei Adaugă în coș
  • Cheesecake fără zahăr Choco Duo - PALIBO

    Cheesecake fără zahăr Choco Duo

    Prăjitura Cheesecake fără zahăr Choco Duo este un nou deliciu PALIBO, îndulcit cu Green Sugar, un îndulcitor natural cu 0 calorii și 0 indice glicemic. Blatul de biscuiți digestivi cu unt, crema fină de brânză cu ciocolată albă Green Sugar și crema de brânză cu ciocolată neagră Green Sugar, alături de decorul de rodie, sunt elementele care fac din acest desert unul de neratat.

    16,00 lei Adaugă în coș
  • ciocolata de casa cu cacao - PALIBO Iași

    Ciocolată de casă cu cacao

    Atunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă cu cacao, îmbogățită cu miez de nucă, alune de pădure, migdale, fistic și aromă de rom este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!

    129,90 lei Adaugă în coș
  • ciocolata de casa cu fistic - PALIBO Iași

    Ciocolată de casă cu fistic

    Atunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă cu aromă de fistic și îmbogățită cu fistic întreg este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!

    129,90 lei Adaugă în coș
  • Cremșnit PALIBO – produs social

    Un desert aparte, răcoros, cu cremă de vanilie, foietaj dulce și gem de fructe de pădure.

    Începând cu 2 martie 2023, Cremșnitul a devenit Produsul Social PALIBO-Bethany, venind în sprijinul micuților cu abilități diferite. 

    Cum poți fi și tu parte din această poveste dulce?
    E simplu. Trebuie doar să achiziționezi un Cremșnit PALIBO! 1 leu din valoarea sa va fi redirecționat către centrele de terapie ale Fundației Serviciilor Sociale Bethany, iar pentru fiecare borcănaș achiziționat PALIBO dublează suma.
    Noua Poveste a Binelui pe care o scriem alături de voi va contribui la sprijinul oferit celor 58 de copii cu abilități diferite susținuți în Centrele de terapie ale Fundației din Iași și Târgu Frumos.

    Notă: Returnează borcanul PALIBO în oricare dintre locațiile noastre și vei primi 2 lei reducere la următorul borcan cumpărat. Reciclăm la infinit!

    17,90 lei Adaugă în coș
  • Ecler cu ciocolată 3 | Cofetăria Palibo

    Ecler cu ciocolată

    Eclerul este o prăjitură de origine franceză, făcută dintr-un aluat de formă alungită, umplută cu o cremă de patiserie, din vanilie, ciocolată, sau cafea (la origini)  și glazurată cu ciocolată sau fondant. Originea franceză a prăjiturii și-a pus amprenta asupra denumirii sale internaționale, cuvântul ecler (fr. éclair – „fulger”) existând în toate limbile.

    Dar ea nu s-a numit astfel de la bun început. Înainte de 1850, eclerul se numea „pâinea ducesei” („pain de la duchesse”) și atunci avea forma unui deget, rulat în migdale. Cel care a modernizat și perfecționat eclerul a fost renumitul patisier al secolului al XIX-lea, Antonin Carême, cel care a inventat și profiterolul.

     

    12,49 lei Adaugă în coș
  • Ecler Fondant | Cofetăria Palibo

    Ecler cu fondant

    Eclerul este o prăjitură de origine franceză, făcută dintr-un aluat de formă alungită, umplută cu o cremă de patiserie, din vanilie, ciocolată, sau cafea (la origini)  și glazurată cu ciocolată sau fondant. Originea franceză a prăjiturii și-a pus amprenta asupra denumirii sale internationale cuvântul ecler (fr. éclair – „fulger”) existând în toate limbile.

    Dar ea nu s-a numit astfel de la bun început. Înainte de 1850, eclerul se numea „pâinea ducesei” („pain de la duchesse”) și atunci avea forma unui deget, rulat în migdale. Cel care a modernizat și perfecționat eclerul a fost renumitul patisier al secolului al XIX-lea, Antonin Carême, cel care a inventat și profiterolul.

     

    12,49 lei Adaugă în coș