Prăjitură cu caise şi vanilie
12,90 lei
Prăjitură cu caise şi vanilie – un gust fin, cu aromă delicată de vanilie și dulceața naturală a caiselor, într-o combinație ușoară și savuroasă, ideală pentru orice moment al zilei.
| Greutate | 130 g |
|---|---|
| Ingrediente | faină, zahăr, sare, miere de albine, bicarbonat de sodiu, margarină, aromă de portocale, cacao,aromă de rom,frișcă vegetală, gem de caise, amidon, piersici din compot, aromă vanilie |
| 5 |
|
0 |
| 4 |
|
0 |
| 3 |
|
0 |
| 2 |
|
0 |
| 1 |
|
0 |
Doar conectat la clienții care au achiziționat acest produs poate lăsa un comentariu.
- aranjament floral deosebit
- aranjament floral în cutie
- artificii
- artificii tort
- carrot cake
- cheesecake cu nucă și caramel sărat
- cheesecake fără zahăr
- ciocolată
- ciocolată de casă albă
- ciocolată de casă albă cu merișoare
- ciocolată de casă cu lavandă
- colivă
- Cotnari Domenii
- cozonac aromat
- cozonac moldovenesc
- cozonac tradițional
- Cramele Cotnari
- Elefanțelul Cici
- fetească neagră
- fără zahăr
- no sugar
- no sugar added
- nuci cu ciocolată
- nuci de post
- nuci umplute
- pască
- pască cu Green Sugar
- prajitura de post cu vișine și fistic
- produs de post
- produs vegan
- prăjitură cu vișine
- sfințișor cu miere
- sfințișor cu miere și nucă
- sfințișor cu nucă
- sărățele cu măsline
- tort cheesecake cu fructe de pădure
- tort cremosso
- tort fresh
- tort iaurt cu zmeură
- Tra La La
- twist
- twist cu măsline
- vin
- Vin Alb Sec
- zi de naștere
Recomandări pentru tine
Indiferent de ocazie, fie că este ziua ta sau pur și simplu dorești să oferi momente dulci celor dragi, la Cofetăria PALIBO din Iași poți comanda platouri de patiserie asortată numai bune să îți fure câte un zâmbet la fiecare înghițitură!
- Nuci cu cremă de ciocolată și lapte condensat caramelizat
- Cornulețe Tigru în două culori, cremă de ciocolată, nuca, gem de caise și rahat
- Biscuiți cu nucă, unt și amarene
- Priconuci cu cremă de ciocolată
- Caise cu cremă de ciocolată și gem de caise
Înainte să ajungă la New York în căutarea desăvârșirii, cheesecake-ul era servit sportivilor la primele Jocuri Olimpice, în Grecia Antică. Apoi, în jurul anului 1000 a ajuns în Europa de Vest, în Italia și Anglia. Grație imigranților, la sfârșitul secolului XIX, New York-ul gusta acest delicios desert.
De atunci, restaurantele americane au în meniu propria variantă de cheesecake. Acesta se găsește și în Europa conceput după rețete diferite, în funcție de specificul țării.
Savarina este fără îndoială una dintre cele mai cunoscute și apreciate prăjituri. Făcută după rețeta tradițională cu blat pufos și foarte bine însiropată, ornată cu frișcă naturală, este întotdeauna alegerea pe care o faci având garanția unei prăjituri echilibrate și prospete, mai ales atunci când vine direct din cofetăria Palibo Iași.
Atunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă albă cu lavandă, îmbogățită cu merișoare, prune deshidratate, caise, cireșe confiate și aromă de vanilie este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!
Eclerul este o prăjitură de origine franceză, făcută dintr-un aluat de formă alungită, umplută cu o cremă de patiserie, din vanilie, ciocolată, sau cafea (la origini) și glazurată cu ciocolată sau fondant. Originea franceză a prăjiturii și-a pus amprenta asupra denumirii sale internationale cuvântul ecler (fr. éclair – „fulger”) existând în toate limbile.
Dar ea nu s-a numit astfel de la bun început. Înainte de 1850, eclerul se numea „pâinea ducesei” („pain de la duchesse”) și atunci avea forma unui deget, rulat în migdale. Cel care a modernizat și perfecționat eclerul a fost renumitul patisier al secolului al XIX-lea, Antonin Carême, cel care a inventat și profiterolul.
Dacă îți plac prăjiturile, iar mai cu seamă cele cu ciocolată, amandinele sunt cel mai potrivit desert din categoria celor românești.
Blat pufos de cacao însiropat cu rom, ganaj de ciocolată veritabilă belgiană cu amarene, toate acoperite cu fondant de cacao, avelină de ganaj și amarene, sunt secretul delicioasei amandine Palibo, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!
Ciocolata DUBAI este o simfonie formată din ciocolată catifelată, cataif crocant și fistic gustos, o îmbrățișare de arome și texturi care dansează delicat pe papilele gustative, evocând luxul și magia Orientului.
Un desert aparte, răcoros, cu cremă de vanilie, foietaj dulce și gem de fructe de pădure.
Începând cu 2 martie 2023, Cremșnitul a devenit Produsul Social PALIBO-Bethany, venind în sprijinul micuților cu abilități diferite.
Notă: Returnează borcanul PALIBO în oricare dintre locațiile noastre și vei primi 2 lei reducere la următorul borcan cumpărat. Reciclăm la infinit!
Cel mai cunoscut elefănțel din lumea Tra La La, Cici, își găsește acum locul nu doar în inimile copiilor, ci și în cofetăriile noastre, sub forma unei prăjituri delicioase!
Această prăjitură veselă, inspirată de energia și bucuria lui Cici, aduce magia poveștilor dulci în fiecare moment. Straturile ei creează un curcubeu de arome, cu un blat moale și pufos, ce are un gust delicat de vanilie, combinat perfect cu notele jucăușe de fistic.
Indiferent de ocazie, fie că este ziua ta sau pur și simplu dorești să oferi momente dulci celor dragi, la Cofetăria PALIBO din Iași poți comanda platouri de miniprăjituri numai bune să îți fure câte un zâmbet la fiecare înghițitură!
- Miniprăjituri Amurg cu fructe de pădure
- Miniprăjituri PALIBO Regal cu ciocolată albă
- Miniprăjituri Albă ca Zăpada
- Minitarte cu caramel sărat și fulgi de migdale
- Minitarte cu vanilie și fructe
- Miniprăjituri cu ciocolată și amarene
Eclerul este o prăjitură de origine franceză, făcută dintr-un aluat de formă alungită, umplută cu o cremă de patiserie, din vanilie, ciocolată, sau cafea (la origini) și glazurată cu ciocolată sau fondant. Originea franceză a prăjiturii și-a pus amprenta asupra denumirii sale internaționale, cuvântul ecler (fr. éclair – „fulger”) existând în toate limbile.
Dar ea nu s-a numit astfel de la bun început. Înainte de 1850, eclerul se numea „pâinea ducesei” („pain de la duchesse”) și atunci avea forma unui deget, rulat în migdale. Cel care a modernizat și perfecționat eclerul a fost renumitul patisier al secolului al XIX-lea, Antonin Carême, cel care a inventat și profiterolul.








Recenzii
Nu există comentarii încă.