fbpx
Preloader

Palibo Crème

Cand o idee se naste din pasiune, te indragostesti de ea inainte sa se materializeze. Visul nostru a fost acela de a face lucrurile intr-un mod diferit, de a inova.

Ideea unui nou concept de cofetarie/patiserie, a inceput sa prinda contur in iarna anului 2017, cand s-a pus in aplicare ceea ce noi, echipa Palibo Creme, aveam in inima si in minte. Va multumim ca ne-ati ales!

0742-353-535 contact@palibo.ro / comanda@palibo.ro Aleea Rozelor, Tatarasi esplanada Oancea (str. Hanciuc, nr.36 - esplanada Oancea),Strada Sfântul Petru Movilă 59, Iași

Vino să te răsfeți cu cele mai alese bunătăți! Torturi, prăjiturele, tarte, toate facute cu drag, din ingrediente naturale, te așteaptă să le încerci!

Ne gasesti si pe canalele de social media!

Title Image

Contacteaza-ne!

Ne poti contacta chiar inainte sa plasezi o comanda. Te vom indruma cu drag in ceea ce priveste comanda ba chiar te vom invita la o degustare daca timpul iti va permite!

Palibo Crème

Suntem mereu pregatiti sa stam de vorba cu tine! Ne poti contacta atat telefonic, pe e-mail sau direct la laborator si suntem siguri ca te vom ajuta sa decizi ce este cel mai potrivit pentru tine.

Jud. Iasi

Cofetării:
Aleea Rozelor nr. 46, vis-a-vis de Restaurant Odeon, Podu Roș, Iași
Str. Hanciuc, nr. 36 – Esplanada Oancea, Tătărași, Iași

Laborator:
Str. Sfântul Petru Movilă, nr. 59, Iași

Email: contact@palibo.ro

Telefon: 0742.353.535