Candy Bar de poveste pentru evenimentul tău

Zilele de sărbătoare ne încântă inimile și ne aduc în atenție prilejurile de bucurie. 

Fie că este vorba de o aniversare, o nuntă, un botez sau un eveniment tip corporate, pregătim Candy Baruri și produse personalizate, exact așa cum îți dorești. 

Candy Bar Nuntă

O poveste de dragoste rafinată, ai căror martori sunt domnișoare dulci, atent pudrate, cu rochii din valuri cremoase și mărgele alese, la braț cu distinși cavaleri glazurați în armuri de ciocolată. Un adevărat bal al gusturilor!

Candy Bar Botez

Atunci când un nou personaj apare în povestea frumoasă a familiei, sărbătorește această bucurie cu un Candy Bar cu totul deosebit. Urează-i „Bun venit!” în cel mai dulce mod.

Aniversări tematice

Aniversarea majoratului, a anilor de căsătorie, a bucuriilor și reușitelor în viață, fiecare moment are o frumusețe aparte și trebuie sărbătorit cum se cuvine.

Corporate

Imprimarea pe vafe comestibile de orez sau de marțipan ne permite să personalizăm bunătățile cu imagini, mesaje, sigla companiei, orice dorești. Petrecerea firmei, aniversarea de muncă a unui angajat sau ziua lui de naștere, noi le putem îndulci pe toate.

Întrebări frecvente

Pentru a primi o ofertă, completează formularul de mai sus sau contactează-ne fie prin e-mail manager@palibo.ro sau la telefon 0742 35 35 35 (Cornelia) și descrie-ne pentru ce eveniment te pregătești, data în care va avea loc, câte persoane vor participa și care este necesarul de produse. 

Cu cât mai devreme, cu atât mai bine, mai ales în sezonul evenimentelor. Asigură-te că ne contactezi din timp, pentru a ne organiza corespunzător, astfel încât ceea ce îți dorești să devină realitate. Noi recomandăm contactarea cu măcar 3 săptămâni înainte. 

Da, după discuția telefonică inițială se va stabili o întâlnire în una dintre cofetării, acolo unde beneficiezi de consiliere în alegerea celor mai potrivite deserturi pentru evenimentul tău și de o degustare gratuită a produselor disponibile. 

Da, putem imprima imagini, mesaje sau sigle pe vafe comestibile pe care să le amplasăm pe brioșe, macarons sau choux-uri. Putem personaliza și torturi, păști sau alte produse. 

Totodată, ne poți propune și culori de bază, tematici, decoruri pentru colțul tău dulce de poveste.

Pachetele se personalizează în funcție de numărul de participanți la eveniment și gradul de dificultate. Acestea pornesc de la 1000 RON, iar pentru livrare, ornare și debarasare se percepe un cost suplimentar de 150 RON. 

Desigur, asigurăm livrarea produselor și aranjarea acestora pe suporturi, dar și decorarea în funcție de tematica și culorile evenimentului. Pentru serviciile de livrare, ornare și debarasare se percepe un cost suplimentar de 150 RON. 

Sigur, poți comanda și separat produse personalizate. Mai ales în preajma sărbătorilor tematice (tip Halloween, Paște sau Crăciun) sau a celor corporate, putem pregăti brioșe, macarons, biscuiți și alte delicii așa cum îți dorești.