Prăjitură cu caise şi vanilie
12,90 lei
Prăjitură cu caise şi vanilie – un gust fin, cu aromă delicată de vanilie și dulceața naturală a caiselor, într-o combinație ușoară și savuroasă, ideală pentru orice moment al zilei.
| Greutate | 130 g |
|---|---|
| Ingrediente | faină, zahăr, sare, miere de albine, bicarbonat de sodiu, margarină, aromă de portocale, cacao,aromă de rom,frișcă vegetală, gem de caise, amidon, piersici din compot, aromă vanilie |
| 5 |
|
0 |
| 4 |
|
0 |
| 3 |
|
0 |
| 2 |
|
0 |
| 1 |
|
0 |
Doar conectat la clienții care au achiziționat acest produs poate lăsa un comentariu.
- aniversare
- aranjament floral mare
- baloane
- baloane cifre
- baloane latex
- buchet de flori mare
- buchet flori
- cadou
- cadou deosebit
- cană cadou
- cană lucrată manual
- cheesecake
- cheesecake cu caramel sărat
- ciocolată de casă cu alune
- ciocolată de casă cu fistic
- ciocolată de casă cu migdale
- ciocolată de casă cu nucă
- comandă tort
- cornulete cu rahat
- cozonac cu cacao
- cozonac cu nucă
- cozonac cu nucă și rahat
- cozonac cu nucă și stafide
- cozonac delicios
- cozonac pufos
- cozonac voinic
- lumânare
- lumânare aniversară
- nuci
- pască de paște
- pască fără zahăr
- pavlove
- plăcintă cu ciuperci
- plăcintă cu vișine
- plăcintă picantă
- produs de paște
- sfantul valentin
- sfințișor
- sfințișor tradițional
- tort
- tort cheesecake
- tort delicios
- tort fără zahăr
- tort palibo
- Vin roșu
Recomandări pentru tine
Indiferent de ocazie, fie că este ziua ta sau pur și simplu dorești să oferi momente dulci celor dragi, la Cofetăria PALIBO din Iași poți comanda platouri de patiserie asortată numai bune să îți fure câte un zâmbet la fiecare înghițitură!
- Nuci cu cremă de ciocolată și lapte condensat caramelizat
- Cornulețe Tigru în două culori, cremă de ciocolată, nuca, gem de caise și rahat
- Biscuiți cu nucă, unt și amarene
- Priconuci cu cremă de ciocolată
- Caise cu cremă de ciocolată și gem de caise
Atunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă cu cacao, îmbogățită cu miez de nucă, alune de pădure, migdale, fistic și aromă de rom este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!
Atunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă albă cu lavandă, îmbogățită cu merișoare, prune deshidratate, caise, cireșe confiate și aromă de vanilie este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!
Ciocolata DUBAI este o simfonie formată din ciocolată catifelată, cataif crocant și fistic gustos, o îmbrățișare de arome și texturi care dansează delicat pe papilele gustative, evocând luxul și magia Orientului.
Eclerul este o prăjitură de origine franceză, făcută dintr-un aluat de formă alungită, umplută cu o cremă de patiserie, din vanilie, ciocolată, sau cafea (la origini) și glazurată cu ciocolată sau fondant. Originea franceză a prăjiturii și-a pus amprenta asupra denumirii sale internaționale, cuvântul ecler (fr. éclair – „fulger”) existând în toate limbile.
Dar ea nu s-a numit astfel de la bun început. Înainte de 1850, eclerul se numea „pâinea ducesei” („pain de la duchesse”) și atunci avea forma unui deget, rulat în migdale. Cel care a modernizat și perfecționat eclerul a fost renumitul patisier al secolului al XIX-lea, Antonin Carême, cel care a inventat și profiterolul.
Indiferent de ocazie, fie că este ziua ta sau pur și simplu dorești să oferi momente dulci celor dragi, la Cofetăria PALIBO din Iași poți comanda platouri de miniprăjituri numai bune să îți fure câte un zâmbet la fiecare înghițitură!
- Miniprăjituri Amurg cu fructe de pădure
- Miniprăjituri PALIBO Regal cu ciocolată albă
- Miniprăjituri Albă ca Zăpada
- Minitarte cu caramel sărat și fulgi de migdale
- Minitarte cu vanilie și fructe
- Miniprăjituri cu ciocolată și amarene
Înainte să ajungă la New York în căutarea desăvârșirii, cheesecake-ul era servit sportivilor la primele Jocuri Olimpice, în Grecia Antică. Apoi, în jurul anului 1000 a ajuns în Europa de Vest, în Italia și Anglia. Grație imigranților, la sfârșitul secolului XIX, New York-ul gusta acest delicios desert.
De atunci, restaurantele americane au în meniu propria variantă de cheesecake. Acesta se găsește și în Europa conceput după rețete diferite, în funcție de specificul țării.
Dacă îți plac prăjiturile, iar mai cu seamă cele cu ciocolată, amandinele sunt cel mai potrivit desert din categoria celor românești.
Blat pufos de cacao însiropat cu rom, ganaj de ciocolată veritabilă belgiană cu amarene, toate acoperite cu fondant de cacao, avelină de ganaj și amarene, sunt secretul delicioasei amandine Palibo, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!
Cel mai cunoscut elefănțel din lumea Tra La La, Cici, își găsește acum locul nu doar în inimile copiilor, ci și în cofetăriile noastre, sub forma unei prăjituri delicioase!
Această prăjitură veselă, inspirată de energia și bucuria lui Cici, aduce magia poveștilor dulci în fiecare moment. Straturile ei creează un curcubeu de arome, cu un blat moale și pufos, ce are un gust delicat de vanilie, combinat perfect cu notele jucăușe de fistic.
Atunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă cu aromă de fistic și îmbogățită cu fistic întreg este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!
Un desert aparte, răcoros, cu cremă de vanilie, foietaj dulce și gem de fructe de pădure.
Începând cu 2 martie 2023, Cremșnitul a devenit Produsul Social PALIBO-Bethany, venind în sprijinul micuților cu abilități diferite.
Notă: Returnează borcanul PALIBO în oricare dintre locațiile noastre și vei primi 2 lei reducere la următorul borcan cumpărat. Reciclăm la infinit!








Recenzii
Nu există comentarii încă.