Prăjitură cu caise şi vanilie
12,90 lei
Prăjitură cu caise şi vanilie – un gust fin, cu aromă delicată de vanilie și dulceața naturală a caiselor, într-o combinație ușoară și savuroasă, ideală pentru orice moment al zilei.
| Greutate | 130 g |
|---|---|
| Ingrediente | faină, zahăr, sare, miere de albine, bicarbonat de sodiu, margarină, aromă de portocale, cacao,aromă de rom,frișcă vegetală, gem de caise, amidon, piersici din compot, aromă vanilie |
| 5 |
|
0 |
| 4 |
|
0 |
| 3 |
|
0 |
| 2 |
|
0 |
| 1 |
|
0 |
Doar conectat la clienții care au achiziționat acest produs poate lăsa un comentariu.
- artificii tort
- ciocolată
- ciocolată de casă albă
- ciocolată de casă albă cu merișoare
- cireșe confiate
- colivă pentru pomenire
- coloviu
- cornulete cu nucă
- Cotnari Domenii
- cozonac aromat
- Elefanțelul Cici
- Elefanțelul Tra La La
- fetească neagră
- fistic
- green sugar
- mini pateuri brânză
- no sugar
- no sugar added
- pască
- pască cu brânză
- pască tradițională
- plăcintă
- plăcintă cu măr
- prajitura
- prajitura de post
- produs de post
- produs vegan
- prune deshidratate
- Prăjitura Zigaloo
- prăjitură cu vișine
- sfințișor cu miere și nucă
- sărățele
- sărățele cu brânză
- sărățele cu măsline
- tort fresh
- tort iaurt cu zmeură
- tort oreo
- tort profiterol
- twist cu măsline
- tămâioasă românească
- vin
- Vin Alb Sec
- vin roșu sec
- vin sec
- vișine
Recomandări pentru tine
Un desert aparte, răcoros, cu cremă de vanilie, foietaj dulce și gem de fructe de pădure.
Începând cu 2 martie 2023, Cremșnitul a devenit Produsul Social PALIBO-Bethany, venind în sprijinul micuților cu abilități diferite.
Notă: Returnează borcanul PALIBO în oricare dintre locațiile noastre și vei primi 2 lei reducere la următorul borcan cumpărat. Reciclăm la infinit!
Carrot Cake – o prăjitură delicioasă pregătită cu morcovi proaspeți și cremă fină de vanilie, oferindu-vă o explozie de arome și texturi îmbietoare. O combinație perfectă gata să îți încânte simțurile !
Înainte să ajungă la New York în căutarea desăvârșirii, cheesecake-ul era servit sportivilor la primele Jocuri Olimpice, în Grecia Antică. Apoi, în jurul anului 1000 a ajuns în Europa de Vest, în Italia și Anglia. Grație imigranților, la sfârșitul secolului XIX, New York-ul gusta acest delicios desert.
De atunci, restaurantele americane au în meniu propria variantă de cheesecake. Acesta se găsește și în Europa conceput după rețete diferite, în funcție de specificul țării.
Eclerul este o prăjitură de origine franceză, făcută dintr-un aluat de formă alungită, umplută cu o cremă de patiserie, din vanilie, ciocolată, sau cafea (la origini) și glazurată cu ciocolată sau fondant. Originea franceză a prăjiturii și-a pus amprenta asupra denumirii sale internaționale, cuvântul ecler (fr. éclair – „fulger”) existând în toate limbile.
Dar ea nu s-a numit astfel de la bun început. Înainte de 1850, eclerul se numea „pâinea ducesei” („pain de la duchesse”) și atunci avea forma unui deget, rulat în migdale. Cel care a modernizat și perfecționat eclerul a fost renumitul patisier al secolului al XIX-lea, Antonin Carême, cel care a inventat și profiterolul.
Atunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă cu aromă de fistic și îmbogățită cu fistic întreg este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!
Descoperă Tiramisu cu Fistic – un deliciu rafinat cu o combinație sublimă de cremă mascarpone și fistic, îmbrățișată de arome subtile de cafea și vanilie. O experiență dulce irezistibilă, pregătită să îți încânte papilele gustative.
Reinterpretarea clasicului tiramisu, adăugând fistic, aduce un element nou și inovator rețetei tradiționale iubite. Această versiune îmbogățită își păstrează rădăcinile în regiunea Veneto din nord-estul Italiei, dar aduce un plus de gust și textură.
Indiferent de ocazie, fie că este ziua ta sau pur și simplu dorești să oferi momente dulci celor dragi, la Cofetăria PALIBO din Iași poți comanda platouri de patiserie asortată numai bune să îți fure câte un zâmbet la fiecare înghițitură!
- Nuci cu cremă de ciocolată și lapte condensat caramelizat
- Cornulețe Tigru în două culori, cremă de ciocolată, nuca, gem de caise și rahat
- Biscuiți cu nucă, unt și amarene
- Priconuci cu cremă de ciocolată
- Caise cu cremă de ciocolată și gem de caise
Atunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă cu cacao, îmbogățită cu miez de nucă, alune de pădure, migdale, fistic și aromă de rom este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!
Eclerul este o prăjitură de origine franceză, făcută dintr-un aluat de formă alungită, umplută cu o cremă de patiserie, din vanilie, ciocolată, sau cafea (la origini) și glazurată cu ciocolată sau fondant. Originea franceză a prăjiturii și-a pus amprenta asupra denumirii sale internaționale, cuvântul ecler (fr. éclair – „fulger”) existând în toate limbile.
Dar ea nu s-a numit astfel de la bun început. Înainte de 1850, eclerul se numea „pâinea ducesei” („pain de la duchesse”) și atunci avea forma unui deget, rulat în migdale. Cel care a modernizat și perfecționat eclerul a fost renumitul patisier al secolului al XIX-lea, Antonin Carême, cel care a inventat și profiterolul.
Savarina este fără îndoială una dintre cele mai cunoscute și apreciate prăjituri. Făcută după rețeta tradițională cu blat pufos și foarte bine însiropată, ornată cu frișcă naturală, este întotdeauna alegerea pe care o faci având garanția unei prăjituri echilibrate și prospete, mai ales atunci când vine direct din cofetăria Palibo Iași.
Prăjtura Sicilian este una dintre preferatele noastre. Combinația între crema de cafea, foi de ecler și vanilie este atât de bună încât cu greu te poți opri doar la o porție!








Recenzii
Nu există comentarii încă.