Carrot Cake
12,90 lei
Carrot Cake – o prăjitură delicioasă pregătită cu morcovi proaspeți și cremă fină de vanilie, oferindu-vă o explozie de arome și texturi îmbietoare. O combinație perfectă gata să îți încânte simțurile !
| Greutate | 125 g |
|---|---|
| Ingrediente | făină, zahăr, ulei, sare, apă, cacao, cremă de vanilie, friscă vegetală, portocale, mix fructe tropicale, nucă, scorțișoară, morcovi |
| Valori nutriționale | Valori nutriționale pentru 100 grame: |
| 5 |
|
0 |
| 4 |
|
0 |
| 3 |
|
0 |
| 2 |
|
0 |
| 1 |
|
0 |
Doar conectat la clienții care au achiziționat acest produs poate lăsa un comentariu.
- aranjament floral
- aranjament floral mediu
- artificii. artificiu
- artificii de brad
- baloane heliu
- buchet flori
- cană
- cană personalizată
- ciocolată de casă
- ciocolată de casă cu alune
- ciocolată de casă cu cacao
- cornulete
- cornulete cu rahat
- cozonac
- cozonac cu nucă
- cozonac cu nucă și stafide
- flori
- minipateuri de post
- minipateuri de post cu ciuperci
- pască aromată
- pască cu ciocolată
- pască cu smântână
- pavlova
- pavlove
- plăcintă cu dovleac
- plăcintă cu dovleac și nucă
- plăcintă cu vișine
- plăcintă dulce
- prăjitură românească
- tort aniversar
- tort botez
- tort chanson
- tort chanson fără zahăr
- tort cu ciocolată și vanilie
- tort cu fructe
- tort de ciocolată
- tort fără zahăr
- tort iași
- tort red velvet
- tort răcoros
- valentines day
- Vin Alb
- Vin roșu
- șampanie copii
- șampanie fără alcool
Recomandări pentru tine
Prăjtura Sicilian este una dintre preferatele noastre. Combinația între crema de cafea, foi de ecler și vanilie este atât de bună încât cu greu te poți opri doar la o porție!
Înainte să ajungă la New York în căutarea desăvârșirii, cheesecake-ul era servit sportivilor la primele Jocuri Olimpice, în Grecia Antică. Apoi, în jurul anului 1000 a ajuns în Europa de Vest, în Italia și Anglia. Grație imigranților, la sfârșitul secolului XIX, New York-ul gusta acest delicios desert.
De atunci, restaurantele americane au în meniu propria variantă de cheesecake. Acesta se găsește și în Europa conceput după rețete diferite, în funcție de specificul țării.
Descoperă Tiramisu cu Fistic – un deliciu rafinat cu o combinație sublimă de cremă mascarpone și fistic, îmbrățișată de arome subtile de cafea și vanilie. O experiență dulce irezistibilă, pregătită să îți încânte papilele gustative.
Reinterpretarea clasicului tiramisu, adăugând fistic, aduce un element nou și inovator rețetei tradiționale iubite. Această versiune îmbogățită își păstrează rădăcinile în regiunea Veneto din nord-estul Italiei, dar aduce un plus de gust și textură.
Eclerul este o prăjitură de origine franceză, făcută dintr-un aluat de formă alungită, umplută cu o cremă de patiserie, din vanilie, ciocolată, sau cafea (la origini) și glazurată cu ciocolată sau fondant. Originea franceză a prăjiturii și-a pus amprenta asupra denumirii sale internaționale, cuvântul ecler (fr. éclair – „fulger”) existând în toate limbile.
Dar ea nu s-a numit astfel de la bun început. Înainte de 1850, eclerul se numea „pâinea ducesei” („pain de la duchesse”) și atunci avea forma unui deget, rulat în migdale. Cel care a modernizat și perfecționat eclerul a fost renumitul patisier al secolului al XIX-lea, Antonin Carême, cel care a inventat și profiterolul.
Prăjitură cu caise şi vanilie – un gust fin, cu aromă delicată de vanilie și dulceața naturală a caiselor, într-o combinație ușoară și savuroasă, ideală pentru orice moment al zilei.
Eclerul este o prăjitură de origine franceză, făcută dintr-un aluat de formă alungită, umplută cu o cremă de patiserie, din vanilie, ciocolată, sau cafea (la origini) și glazurată cu ciocolată sau fondant. Originea franceză a prăjiturii și-a pus amprenta asupra denumirii sale internationale cuvântul ecler (fr. éclair – „fulger”) existând în toate limbile.
Dar ea nu s-a numit astfel de la bun început. Înainte de 1850, eclerul se numea „pâinea ducesei” („pain de la duchesse”) și atunci avea forma unui deget, rulat în migdale. Cel care a modernizat și perfecționat eclerul a fost renumitul patisier al secolului al XIX-lea, Antonin Carême, cel care a inventat și profiterolul.
Un desert aparte, răcoros, cu cremă de vanilie, foietaj dulce și gem de fructe de pădure.
Începând cu 2 martie 2023, Cremșnitul a devenit Produsul Social PALIBO-Bethany, venind în sprijinul micuților cu abilități diferite.
Notă: Returnează borcanul PALIBO în oricare dintre locațiile noastre și vei primi 2 lei reducere la următorul borcan cumpărat. Reciclăm la infinit!
Atunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă cu cacao, îmbogățită cu miez de nucă, alune de pădure, migdale, fistic și aromă de rom este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!
Ciocolata DUBAI este o simfonie formată din ciocolată catifelată, cataif crocant și fistic gustos, o îmbrățișare de arome și texturi care dansează delicat pe papilele gustative, evocând luxul și magia Orientului.
Atunci când vrei să te bucuri din nou de gustul nevinovat al copilăriei, ciocolata de casă albă cu lavandă, îmbogățită cu merișoare, prune deshidratate, caise, cireșe confiate și aromă de vanilie este alegerea perfectă, numai bună să îți îndulcească startea de spirit, indiferent de zi!
Indiferent de ocazie, fie că este ziua ta sau pur și simplu dorești să oferi momente dulci celor dragi, la Cofetăria PALIBO din Iași poți comanda platouri de patiserie asortată numai bune să îți fure câte un zâmbet la fiecare înghițitură!
- Nuci cu cremă de ciocolată și lapte condensat caramelizat
- Cornulețe Tigru în două culori, cremă de ciocolată, nuca, gem de caise și rahat
- Biscuiți cu nucă, unt și amarene
- Priconuci cu cremă de ciocolată
- Caise cu cremă de ciocolată și gem de caise
Cel mai cunoscut elefănțel din lumea Tra La La, Cici, își găsește acum locul nu doar în inimile copiilor, ci și în cofetăriile noastre, sub forma unei prăjituri delicioase!
Această prăjitură veselă, inspirată de energia și bucuria lui Cici, aduce magia poveștilor dulci în fiecare moment. Straturile ei creează un curcubeu de arome, cu un blat moale și pufos, ce are un gust delicat de vanilie, combinat perfect cu notele jucăușe de fistic.








Recenzii
Nu există comentarii încă.