Tort Cheesecake cu fructe de pădure
120,00 lei
Tortul Cheesecake cu fructe de pădure este un deliciu pregătit special pentru cei ce vor să se bucure de un desert răcoritor, fin și absolut delicios.
Blat crocant de biscuiți digestivi cu unt, cremă pufoasă de brânză cu smântână naturală, acoperite cu jeleu aromat de fructe de pădure, decor de fructe proaspete și elemente din ciocolată veritabilă.
Gramaj minim: 1.2-1.4 kg
Dacă dorești să plasezi o comandă personalizată și ai nevoie de suport, contactează-ne la 0758.95.95.95.
*Acest tort se poate realiza doar în formă rotundă.
Stoc epuizat
Tort Cheesecake cu fructe de pădure – un deliciu pregătit special pentru cei ce vor să se bucure de un desert răcoritor, fin și absolut delicios.
Blat crocant de biscuiți digestivi cu unt, cremă pufoasă de brânză cu smântână naturală, acoperite cu jeleu aromat de fructe de pădure și decor de fructe proaspete și elemente din ciocolată veritabilă.
Dacă pofta e mare, dar timpul nu este de partea ta, poți comanda rapid Tort Cheesecake cu fructe de pădure din magazinul nostru online.
Scurtă istorie a Cheesecake-ului
Conform istoriei, acest desert răcoros și iubit de întreaga lume a apărut pentru prima oară în Grecia Antică. Acolo ar fi fost servit sportivilor în timpul primelor jocuri olimpice care au avut loc în 776 î.Hr. Motivul? Acesta era considerat o sursă bună de energie.
Totodată, Cheesecake-ul era întâlnit şi la nunţi ca tort de nuntă. Ingredientele simple precum mierea, făina și brânza erau amestecate și apoi coapte, departe de reţetele mai complexe întâlnite în zilele noastre.
Rețeta a fost preluată, mai apoi, și de către romani, care au adaptat-o după gusturile proprii. Odată cu extinderea imperiului, desertul a ajuns peste tot prin Europa. Marea Britanie şi Europa de Est au început să testeze reţeta, adăugând ingrediente noi sau folosind noi moduri de a-l prepara. În fiecare ţară din Europa, reţetele au început să ia diferite forme culturale, folosind ingrediente originale pentru fiecare regiune.
În jurul lumii
Desigur, nicio poveste a Cheesecake-ului nu este completă fără a se îndrepta spre originile Cheesecake-ului în stil New York. Prin anii 1900, New-Yorkezii erau îndrăgostiţi de acest desert. În fiecare restaurant se regăsea propria lor versiune de cheesecake.
Orice colț al lumii are, de asemenea, propria sa variantă de a prepara acest desert. Italienii, de exemplu, folosesc brânza ricotta, în timp ce grecii folosesc mizithra sau feta. Germanii, pe de altă parte, preferă brânza de vaci, în timp ce japonezii folosesc o combinaţie de amidon de porumb şi albuşuri de ou. Unele cheesecake-uri includ chiar brânză albastră, fructe de mare, chili sau tofu. În ciuda tuturor variaţiilor, ingredientele principale ale desertului – brânza, făina şi un îndulcitor – rămân aceleaşi.
Cheesecake-ul este cu adevărat un desert care a rezistat testul timpului. De la începuturile sale în Grecia, la actualul său statut iconic din întreaga lume, acest desert cremos rămâne favorit indiferent de vârstă.
Întreaga istorie a desertului o poți accesa chiar aici.
Dacă te gândești să ne faci o vizită, noi te așteptăm cu mare drag în toate cofetăriile PALIBO. Cu siguranță vei găsi la noi gustul pe care îl căutai!
| Greutate | 1000 g |
|---|---|
| Ingrediente | afine, biscuiți digestivi, coacăze roșii, cremă mascarpone, frișcă naturală din smântână, fructe decor (coacăze, zmeură, afine, căpșuni, struguri, kumquat, physalis), gelatină, sare, unt |
| Interior | blat biscuiți digestivi cu unt, cremă de mascarpone cu smântână naturală, decor fructe proaspete de sezon, elemente decor ciocolată veritabilă, jeleu de fructe de pădure |
| Alergeni | cereale care conțin gluten și produse derivate, lapte și produse derivate, inclusiv lactoză, ouă și produse derivate |
| Zahăr | Acest produs conține zahăr. |
| Notă | Ne rezervăm dreptul de a modifica decorul produselor noastre. |
| Condiții păstrare | A se păstra la loc curat, uscat și răcoros, la o temperatură de 2-5°C. A se consuma în decursul a 72h. |
Doar conectat la clienții care au achiziționat acest produs poate lăsa un comentariu.










Recenzii
Nu există comentarii încă.