Descriere
O gustare întotdeauna binevenită, savuroasele sărățele cu brânză de burduf și chimen sunt potrivite pentru orice ocazie. Fie ca gustare proaspătă la birou, la film sau la meci, fie în combinații de platouri sărate în cadrul unor evenimente speciale, ele sunt de nelipsit. Acestea pot fi servite alături de minipateuri cu ciuperci, minipateuri cu cașcaval, renumitele noastre twisturi cu măsline, dar și împreună cu brânzeturi și mezeluri alese.
Dacă pofta e mare, iar timpul nu este de partea ta, poți comanda rapid sărățele cu brânză de burduf și chimen direct din magazinul nostru online. Ne poți trece și pragul în cofetăriile noastre, acolo unde poți savura delicioasele sărățele în tihnă, alături de persoanele dragi inimii.
Aluatul pufos, frământat cu unt, gustul autentic al brânzei de burduf și aroma chimenului; toate acestea sunt ingredientele care fac din sărățelele noastre un deliciu de neratat, indiferent de ocazie.
Rețetă ușoară
Dacă vrei să faci și tu acasă tradiționalele sărățele, iată o rețetă ce îți poate fi de folos:
Ingrediente:
- 400 de grame de făină
- 250 de grame de unt sau 180 de grame de untură
- 150-200 de grame de iaurt (în funcție de calitatile făinii, poate să fie necesar mai mult sau mai puțin)
- 25 de grame de drojdie
- 1 linguriță de zahăr
- 1 linguriță de sare
- 1 linguriță de chimen măcinat
în plus:
- 1 ou pentru uns sărățelele pe deasupra
- făină pentru presărat planul de lucru
- cașcaval ras, telemea mai uscată rasă sau chimenn pentru presărat pe deasupra
Modul de preparare acasă îl poți urmări chiar aici. Știm că tendința de a cumpăra clasicele sărățele cu foietaj de la magazin este mare, însă, fiind o rețetă simplă și rapidă, noi vă încurajăm fie să le realizați acasă, fie să ne treceți pragul și să vă servim cu sărățele proaspete.
Spor la gătit, iar dacă te gândești să ne faci o vizită, noi te așteptăm cu mare drag în toate cofetăriile Palibo, acolo unde găsești gustul pe care îl căutai!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.