Ecler cu fondant

Eclerul este o prăjitură de origine franceză, făcută dintr-un aluat de formă alungită, umplută cu o cremă de patiserie, din vanilie, ciocolată, sau cafea (la origini)  și glazurată cu ciocolată sau fondant. Originea franceză a prăjiturii și-a pus amprenta asupra denumirii sale internationale cuvântul ecler (fr. éclair – „fulger”) existând în toate limbile.

Dar ea nu s-a numit astfel de la bun început. Înainte de 1850, eclerul se numea „pâinea ducesei” („pain de la duchesse”) și atunci avea forma unui deget, rulat în migdale. Cel care a modernizat și perfecționat eclerul a fost renumitul patisier al secolului al XIX-lea, Antonin Carême, cel care a inventat și profiterolul.

 

12,49 lei

Categorie:
  • Prețul afișat este per bucată.
  • În scurt timp după plasarea comenzii, vei fi contactat telefonic pentru a confirma toate detaliile acesteia.
  • Livrarea la domiciliu este gratuită doar pe raza orașului Iași, la comenzile de peste 200 lei, plasate cu minim 24h înainte.
Plătește în siguranță online:

Informații suplimentare

Greutate100 g
Ingrediente

arome, faina, fondant, lapte, ou, smantana, ulei, vanilie

Interior

coji ecler, crema de vanilie, fondant

Alergeni

arahide si produse derivate, cereale care contin gluten si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), nuci, migdale, alune de padure,fistic si alte fructe cu coaja, inclusiv derivatele lor, oua si produse derivate, soia si produse derivate, susan si produse derivate

Sugar Free

Acest produs contine zahar!

Valori nutriționale

Valoare energetică 1363.9Kj/326 Kcal, Grăsimi 14.6g – din care acizi grași saturați 5.5g, Glucide 50g – din care zaharuri 27g, Fibre 2g, Proteine 5,8 g, Sare 0.298g.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.