Torturi pentru copii – de la gust până la design inedit

Se știe că cei mici sunt foarte pretențioși și cei mai sinceri. În cazul în care urmează să organizezi o zi aniversară sau o zi onomastică pentru copilul tău, trebuie să ai în vedere foarte multe aspecte atunci când ai ajuns în etapa în care trebuie să comanzi tortul pentru copii.

Astfel, pentru a fi siguri ca cei mici nu îți vor spune în față că tortul ales de tine nu este pe placul lor, primul pas pe care trebuie să îl faci este să te interesezi care sunt gusturile celor mici în materie de dulciuri și mai ales ce preferințe are copilul aniversat din punct de vedere al design-ului tortului. Totuși, ce faci dacă trebuie să organizezi o petrecere surpriză?! Ei bine, la o petrecere surpriză trebuie să iei în calcul următorii pași înainte de a cumpăra tortul aniversar:

Alege un tort ingenios din toate punctele de vedere!

Tortul pentru copii trebuie ales cu foarte mare atenție. Acesta trebuie să arate perfect ca aspect, să ilustreze hobby-urile preferate ale celui aniversat dar în aceeași măsura să fie și foarte bun la gust. Spre exemplu, în cazul în care cumperi un tort pentru un baiat, poți să alegi ca decor un personaj de desene animate preferat de el, o mașinuță sau să ilustreze un hobby pe care el îl are. În cazul în care trebuie să cumperi un tort aniversar pentru o fetiță, poți să îl ornezi cu o prințesă Disney sau cu un alt personaj animat preferat al acesteia, cu figurine care reprezintă poțetuțe, maținuțe pentru fetițe, fluturași, buburuze etc. În ambele cazuri, nu uita că și gustul tortului este la fel de important.

Pasiunea pentru gusturi a celor mici este un test pe care trebuie să îl treacă orice cofetar

Datorită faptului că cei mici sunt mereu sinceri, cofetarii trebuie să fie foarte atenți atunci când prepară un tort pentru copii. Astfel, unii dintre aceștia preferă să mănânce mai sărat, alții foarte dulce, unii consumă multe fructe, alții mănâncă doar alune sau migdale, unora le place ciocolata albă și altora cea neagră, unii copii detestă marțipanul ca glazură, iar alții iubesc frișca etc. La fel ca în cazul adulților și copiii au propriile lor gusturi, diferența dintre ei și adulti fiind că întotdeauna un copil o să fie sincer și nu o să mănânce ceva ce detestă. Tocmai de aceea, un cofetar care obișnuiește să creeze torturi pentru copii trebuie să treacă un adevărat test pentru a putea fi pe placul celor mici.

În concluzie, atunci când vă decideți să alegeți un tort pentru copii cu ocazia sărbătoririi unei zile de naștere, optați în principal pentru personaje din desene animate la modă și pentru figurine interesante precum mașinuțe, avioane etc., cu peisaje feerice pentru fetițe, cu figurine din ursuleți, fluturași, prințese Disney și multe alte personaje fictive pe care sărbătoritul le adoră. Și nu uita de lumânările de tort! Acestea trebuie să se asorteze perfect cu tematica petrecerii.

Lasă un răspuns