Tort pentru copii: veselie si culoare!

Sa alegi un tort pentru aniversarea copilului poate fi uneori un chin, insa nu putem afirma ca in zilele noastre mai lispsesc alternative. Poti opta pentru pregatirea lui acasa – sanatos, stii ce pui in compozitie, insa nu poti garanta pentru cat de aspectuos va fi la final.

Poti merge la cofetaria din colt, insa va ramane la standardul de acceptabil – nu vei sti cu exactitate ce contine. Si, se poate intampla ca, la final, va arata cam banal pentru imaginatia copilului.

O alternativa inteleapta, pentru momentele pe care le dorim sa fie cu adevarat speciale si memorabile, este sa apelati la cofetarul nostru. Specializat in torturi traznite si colorate, torturile aniversare vor scoate, cusiguranta, exclamatii de bucurie din partea copiilor.

Cofetarul nostru garanteaza pentru compozitia torturilor din ingrediente naturale!

Chiar daca pregatesti aniversarea, onomastica sau chiar o surpriza, torturile pentru copii readuc dulceata si culoarea copilariei in jurul tau!

Din compozitii delicate, ingrediente naturale si sanatoase, forme si decoruri infinite poti aduce bucurie si satisfactie in ochii aniversatului. Acesta va fi incantat si isi va indulci invitatii cu un tort special creat de ziua lui!

Inspiratia nu ne lipseste ! Poti opta pentru personaje de desene animate, hobby-uri sau diferite lucruri preferate ale copilului! Sau idei inspirate din viata sau fanteziste, toate pot fi transpuse intr-un tort special!

Contacteaza cofetarul Palibo si pune-i imaginatia la treaba!

Lasă un răspuns