fbpx
Preloader

Palibo Crème

Cand o idee se naste din pasiune, te indragostesti de ea inainte sa se materializeze. Visul nostru a fost acela de a face lucrurile intr-un mod diferit, de a inova.

Ideea unui nou concept de cofetarie/patiserie, a inceput sa prinda contur in iarna anului 2017, cand s-a pus in aplicare ceea ce noi, echipa Palibo Creme, aveam in inima si in minte. Va multumim ca ne-ati ales!

0742-353-535 contact@palibo.ro / comanda@palibo.ro Aleea Rozelor, Tatarasi esplanada Oancea (str. Hanciuc, nr.36 - esplanada Oancea),Strada Sfântul Petru Movilă 59, Iași

Vino să te răsfeți cu cele mai alese bunătăți! Torturi, prăjiturele, tarte, toate facute cu drag, din ingrediente naturale, te așteaptă să le încerci!

Ne gasesti si pe canalele de social media!

Title Image
Home  /  Termeni si conditii

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului Palibo implică acceptarea acestor termeni și condiții. Palibo își rezervă dreptul de a modifica forma prezentă a termenilor și condițiilor fără vreo notificare prealabilă.

Drepturi de autor

Întregul conținut al acestui site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea Palibo și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil se pedepsește conform legilor în vigoare.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite de Palibo numai în scopul declarat al acestui site. Palibo se obligă să nu facă publice și să nu vândă baza de date referitoare la datele dumneavoastră personale.

Securitatea informațiilor

Palibo nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate ca urmare a eventualelor erori din cadrul software-ului cu care este realizat și găzduit site-ul. De asemenea, Palibo nu răspunde nici pentru eventualele probleme de securitate ale serverului ce găzduiește site-ul.

Condiții legale

Acest site funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.