TERMENI COMANDĂ RAPIDĂ TORT

POLITICA DE RETUR

Dacă ai comandat un produs de pe palibo.ro, iar livrarea nu corespunde descrierii și specificațiilor menționate pe site, sau produsul a suferit modificări din cauza transportului, poți returna produsul în maxim 60 de minute de la primirea comenzii și vei primi banii integral înapoi. Astfel de situații sunt foarte rare însă, dacă se întâmplă, ne dorim să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil. În cazul în care nu se poate găsi o rezolvare, pe cale amiabilă, cu siguranță vă putem oferi o rambursare integrală a plății.

În acest moment, acceptăm doar plata cu cardul prin operatorul de plăți online MobilPay ( NETOPIA Payments ). În cazul unor eventuale returnări monetare, aceasta se vă face pe același card de pe care a fost făcută plata inițială. Menționăm că procesul de returnare monetare (refund) poate dura până la 3-5 zile bancare.

 

LIVRAREA COMENZILOR

Orice comandă pentru torturile din categoria Comandă Rapidă beneficiază de livrare gratuită pe raza orașului Iași. În cazul comenzilor în afara orașului Iași, există o taxă de livrare suplimentară va fi comunicată în prealabil sunând la numărul de telefon 0758 959 595.

Comenzile se fac cu minim 24 ore înainte de data de livrare.

 

DESPRE TORTURILE CU COMANDĂ RAPIDĂ

Gramajul și decorul torturilor din categoria ”Comandă Rapidă” sunt standard, așa cum sunt prezentate în descrierea și imaginea fiecărui tort.

Prețul este cel menționat pe site pentru fiecare produs din categoria ”Comandă Rapidă” iar livrarea este gratuită pe raza orașului Iași.

 

ANULAREA COMENZILOR

Comanda se poate anula înainte de livrare, cu un timp minim egal cu timpul de producție. (Exemplu: Pentru un tort cu timpul de producție de 24 de ore se poate anula comanda, cu un timp minim de 1 zi înainte de livrare). În cazul în care anulați comanda după intrarea în producție, ne rezervăm dreptul de a reține avansul perceput la momentul plasării comenzii.

 

ÎNTREBĂRI SUPLIMENTARE

Dacă ai nelămuriri, comenzi deosebite sau întrebări suplimentare, îți stăm la dispoziție oricând, via e-mail pe adresa office@palibo.ro, sau la numărul de telefon 0758 959 595 în intervalul orar 09:00-20:00.

Call Now Button
Open chat