Produse de cofetarie in stilul Art Deco

Arta in bucatarie si mai ales in produsele de cofetarie – patiserie este un subiect foarte abordat in zilele noastre. Asa cum femeile iubesc sa se imbrace modern, sa fie mereu sic si sa se claseze mereu in tendintele actuale ale modei si eleganta sau luxul prajiturilor si a torturilor este in voga in zilele noastre. Atat pe teritoriul tarii noastre cat si pe terioriul altor tari din lumea intreaga exista cofetari si patiseri foarte priceputi care creeaza torturi si prajituri absolut spectaculoase ca design si de gust nici nu mai vorbim.

Mai ales in Statele Unite ale Americii dar si in Romania sau in alte tari din lumea intreaga, petrecerile din lumea mondena sau din cea business nu ar fi la fel fara tortul luxos si extravagant care anunta finalul distractiei. De altfel, in zilele noastre este un trend sa degusti deserturi care arata spectaculos ca si aspect, gustul lor clasandu-se pe urmatorul loc.

Acest lucru se intampla mai ales datorita faptului ca inainte de a gusta ceva dulce, produsul pe care urmeaza sa il incerci trebuie sa fie si tentant ochilor, sa iti lase gura apa doar dintr-o privire. Si chiar daca pana nu demult arta in cofetarie si produsele de cofetarie de lux nu erau accesibile oricui, ingredientele finale de decor ale prajiturilor si a torturilor fiind destul de scumpe, aflati ca in zilele noastre lucrurile s-au schimbat si oricine isi poate permite din punct de vedere financiar sa incerce aceste delicatese.

Arta in cofetarie la moda in acest an

Din punct de vedere Art Deco produse de cofetarie in tendinte anul acesta, aveti de unde alege. Luxul, extravaganta dar mai ales frumusetea sunt la mama lor acasa. Tendintele Art Deco in cofetarie din acest an sunt definite de multa indrazneala si pasiune, culoarea rosie si nuantele aferente ei fiind cele mai predominante. Alaturi de alte nuante metalice, linii foarte bine definite, multa grafica si geometrie, toate fac dintr-un produs de cofetarie art deco in acest an un dulce special si luxos. Nuantele metalice, cele argintii, aurii, gri deschis sau inchis precum si alb sunt un must – have in acest an in categora Art Deco prajituri si torturi.

Tendinte Art Deco in categoria Cake Design anul acesta

Atunci cand vorbim despre – tendinte Art Deco in categoria Cake Design valabile anul acesta, accentul major este pus pe linii foarte bine accentuate in nuante stridente. Decorurile unice si formele geometrice sunt si ele in voga, mai ales in sezonul toamna – iarna. De altfel si liniile simpliste nuantate in culori metalice sunt pe gustul cofetarilor recunoscuti pe plan mondial datorita creatiilor dulci absolut delicioase pe care le fac zi de zi.

Lasă un răspuns