Alege ce ți se potrivește! Fie că dorești să comanzi doar un cozonac, sau poate doar o pască cu ciocolată, noi îți aducem în vedere că dacă dorești prețuri mai avantajoase, poți opta să comanzi pachetele pentru acasă gandite si aranjate cu drag de echipa Palibo. Sau, dacă ești antreprenor și dorești să faci o surpriză plăcută echipei tale sau poate partenerilor tai de afaceri, pentru tine avem pachetele business.

Pentru orice nelămurire, nu ezita să ne contactezi! Suntem alături de tine și bucuroși să îți răspundem la telefon dacă ai întrebări suplimentare.

Pască și Cozonac

Fie că vrei să comanzi pentru tine sau vrei să faci o surpriză celor dragi, Palibo ți-a pregătit mai multe feluri de pască dar și de cozonac. Comandă acum iar noi ți le livrăm acasă înainte de Paște.

cozonac fără zahăr 1

Mergi pe pagina dedicată produselor de sezon și comandă ce îți poftește inima.

Pachete pentru Acasa

Dacă nu ai inspirație, te ajutăm noi. Îți punem la dispoziție 4 coșuri cu bunătăți Palibo. În funcție de cât de mare este familia ta, alege coșul care ți se potrivește, ce mai astepti, comanda acum!

Descoperă cele 4 lădițe cu bunătăți de la Palibo și alege ceea ce ți se potrivește.

Pachete pentru Business

De sărbători poți face un gest plăcut atât angajaților, cât și partenerilor de afaceri și să le oferi în dar unul din coșurile cu bunătăți Palibo. Plasează comanda sau sună-ne și noi ne ocupăm de livrare.

Avem pregătite 4 lădițe atent pregătite pentru echipa ta. Comandă acum!