Fără îndoială, Sărbătoarea Învierii Domnului reprezintă una dintre cele mai însemnate sărbători religioase pentru noi, românii. Pe lângă tradițiile superbe, frumusețea acestei sărbători constă mai ales în petrecerea timpului alături de oamenii dragi sufletului nostru.

Comandă acum ceea ce vrei să ai pe masa de Paște, având posibilitatea să alegi când dorești să îți fie livrate acasă, iar noi ne vom asigura că bunătățile Palibo vor ajunge la tine pe masă.

Cozonac Fără Zahăr

Din aluat pufos, frământat cu smântână, lapte, iaurt, cu inimă de cremă de cacao, miez de nucă, stafide și împletit în arome de lămâie, portocală și rom, voinicul cozonac fără zahăr îți va cuceri toate gusturile. Acesta este îndulcit cu Green Sugar, un îndulcitor 100% natural din extract de ștevie, cu 0 indice glicemic și 0 calorii. 

Cozonac cu Nucă și Rahat

Din aluat pufos, frământat cu smântână, lapte, iaurt, cu inimă de cremă de cacao, miez de nucă, rahat și împletit în arome de lămâie, portocală și rom, voinicul cozonac tradițional îți va cuceri toate gusturile. 

 

Pască cu ciocolată

Bucură-te în Preajma Sărbătorilor Pascale de tradiționala Pască cu ciocolată. Pregătită cu smântână grasă, ciocolată veritabilă și lapte, este desertul tradițional ideal de savurat împreună cu cei dragi inimii.

Pască cu brânză și stafide

Bucură-te în Preajma Sărbătorilor Pascale de tradiționala Pască cu brânză și stafide. Pregătită cu brânză proaspătă de vaci, lapte, stafide și aromată cu răzătură de lămâie și portocală, este desertul tradițional ideal de savurat împreună cu cei dragi inimii. 

Pască cu smântână

Bucură-te în Preajma Sărbătorilor Pascale de tradiționala Pască cu smântână. Pregătită cu smântână grasă și îmbogățită cu răzătură de lămâie, portocală și aromă de vanilie cu unt, este desertul tradițional ideal de savurat împreună cu cei dragi inimii.