fbpx
Preloader

Palibo Crème

Cand o idee se naste din pasiune, te indragostesti de ea inainte sa se materializeze. Visul nostru a fost acela de a face lucrurile intr-un mod diferit, de a inova.

Ideea unui nou concept de cofetarie/patiserie, a inceput sa prinda contur in iarna anului 2017, cand s-a pus in aplicare ceea ce noi, echipa Palibo Creme, aveam in inima si in minte. Va multumim ca ne-ati ales!

0742-353-535 contact@palibo.ro / comanda@palibo.ro Strada Sfântul Petru Movilă 59, Iași

Vino să te răsfeți cu cele mai alese bunătăți! Torturi, prăjiturele, tarte, toate facute cu drag, din ingrediente naturale, te așteaptă să le încerci!

Ne gasesti si pe canalele de social media!

Title Image

Blogul momentelor dulci

Afla mai multe despre tot ceea ce este dulce si ne inconjoara. De la istoria ciocolatei pana la ce mai indraznete retete de pe intreg mapamondul.

Inghetata este cel mai cunoscut desert in intreaga lume. Despre ea se vorbeste chiar si in Biblie: regele Solomon prefera bauturile reci in timpul recoltei. Chinezii preparau si ei in Antichitate un desert rece compus din lapte si orez. Istoricii mentioneaza

Cu origini in Asia Mica, alunul este cunoscut si folosit ca leac inca din Antichitate. In Europa, alunul s-a raspandit mai intai in Grecia, Spania, Italia si Turcia, dupa care in zonele cu climat temperat si umed. Alunul era considerat simbolul