Idei de torturi pentru o nunta de toamna

Dovlecei grasunei si parfumati, mere coapte si caramelizate, pere rumenite, toate in decor de crizanteme, acompaniate de un vin savuros, struguri imbatatori, alaturi de o bogata floarea soarelui…toate impodobesc nunta ta, decorul salii si, bineinteles, tortul !

Torturile pentru nuntile de toamna se numara printre cele mai indraznete si mai captivante din orice alt sezon. Toamna nu este doar un anotimp nostalgic. Este si un anotimp vesel si plin de viata, de culori si arome. La nunta ta poti prinde savoarea si bogatia gustului de toamna intr-un tort care va cuceri toti invitatii.

Tortul de octombrie, simplu, clasic si elegant, cu etaje de blat cremos si plin, decorat cu bostanei deliciosi si crengute ciocolatii. Culori de un portocaliu incandescent, indulcesc peisajul si alinta papilele gustative.

Tortul lunii septembrie, cu blat cremos si fondant alb imaculat, decorat cu frunze multicolore de toamna si bobite de fructe acrisoare.

Tort cu aroma de mar caramelizat, decorat in nuante rosii-aurii ce incalzesc privirile.

Tort cu crema de frisca, decorat cu frunze si ghinde.

Tort inspirat din eleganta toamnei, alb, simplu, din frisca racoroasa si blat insiropat. Opteaza pentru decoratiuni cu buchete de frunze in tonuri calde de portocaliu, ruginiu, si rosu aprins.

Lasă un răspuns