Un moment mult așteptat și plin de emoție este acela când afli sexul celui care îți aduce cele mai mari bucurii în viață încă dinainte de a se naște.

Pentru a face din acest eveniment unul cu adevărat deosebit, noi îți venim alături în sărbătoare cu Tortul Gender Reveal.

Pregătim cu mare drag tortul Gender Reveal cu blat colorat roz sau albastru, decorat astfel încât secretul să fie păstrat până în momentul tăierii lui.

Petrecerile de tip gender reveal au devenit populare începând cu anii 2000 în Statele Unite ale Americii, fiind un eveniment în care sexul copilului este dezvăluit părinților, rudelor și prietenilor. De obicei, o singură persoană cunoaște sexul copilului și se ocupă de petrecerea surpriză unde secretul va fi dezvăluit. Petrecerea gender reveal poate avea loc odată cu cea de „baby shower” în cadrul căreia viitorii părinți primesc de la invitați diverse cadouri care să îi ajute în creșterea celui mic.

 

Sexul copilului poate fi dezvăluit prin torturi speciale cu blat colorat roz sau albastru, dar decorate astfel încât secretul să fie păstrat până în momentul tăierii lor. Alte accesorii care să completeze sărbătoarea pot fi: baloane în cele două culori (roz și albastru), balon special cu confetti colorate în interior, confetti, fumigene.

Pentru comenzi și alte detalii, Alina așteaptă telefonul tău la: 0758 95 95 95.

Alina de la Palibo