STOC EPUIZAT

Prăjitură cu fistic și vișine (de Post)

Un deliciu de neratat în zilele de Post, Prăjitura cu fistic și vișine este de un rafinament aparte. Crema fină de vișine și cea de fistic sunt strâns îmbrățișate de foile albe de Post, toate fiind acoperite de glazura delicioasă de fistic, dichisită cu fructe proaspete și fistic granulat.

10,00 lei

STOC EPUIZAT

  • Prețul afișat este per bucată.
  • În scurt timp după plasarea comenzii, vei fi contactat telefonic pentru a confirma toate detaliile acesteia.
  • Livrarea la domiciliu este gratuită doar pe raza orașului Iași, la comenzile de peste 200 lei, plasate cu minim 24h înainte.
Plătește în siguranță online:

Descriere

Dragostea pentru dulciuri te însoțește încă din anii copilăriei și până la maturitate. Aceasta poartă cu sine arome, bucurii și nostalgii cum niciun alt fel de mâncare nu reușește s-o facă. Astfel, dacă ți se face poftă de o prăjitură delicioasă de Post cu siguranță Prăjitura cu fistic și vișine va fi pe placul tău. 

Un deliciu de neratat în zilele de Post, Prăjitura cu fistic și vișine este de un rafinament aparte. Crema fină de vișine și cea de fistic sunt strâns îmbrățișate de foile albe de Post, toate fiind acoperite de glazura delicioasă de fistic, dichisită cu fructe proaspete și fistic granulat. Indiferent de zi, aceasta este numai bună să îți îndulcească starea de spirit.

Dacă pofta e mare, iar timpul nu este de partea ta, poți comanda Prăjitură cu fistic și zmeură rapid din magazinul nostru online. Ne poți trece și pragul în una dintre cofetăriile noastre. La noi poți o poți savura în tihnă alături de persoanele dragi inimii (doar în perioadele de Post).

Rețete de Post pentru acasă

Iar dacă ești mai curajos și vrei să încerci rețete de Post acasă, iată câteva sugestii: 

O mulțime de idei, simple și ușor de făcut acasă, dar care să îți îndulcească și să dea o aromă aparte chiar și zilelor de Post. 

Spor la gătit, iar dacă te gândești să ne faci o vizită, noi te așteptăm cu mare drag în toate cofetăriile Palibo. Cu siguranță vei găsi la noi gustul pe care îl căutai!

Informații suplimentare

Greutate120 g
Ingrediente

apă minerală, aromă vanilie, bicarbonat de amoniu, concentrat de fistic, făină, fistic, frișcă vegetală, gem de vișine, sare, ulei, zahăr

Interior

cremă fistic, cremă vegetală de vișine, fistic granulat, foi albe de Post, fructe decor, glazură de fistic

Alergeni

cereale care contin gluten si produse derivate, fructe cu coajă și produse derivate, soia și produse derivate

Zahăr

Acest produs conține zahăr.

Notă

Ne rezervăm dreptul de a modifica decorul produselor noastre.

Condiții de păstrare

A se păstra la loc curat, uscat și răcoros, la o temperatură de 2-5°C. A se consuma în decursul a 72h.

S-ar putea să-ți placă și…