Pască cu brânză și stafide

Bucură-te în Preajma Sărbătorilor Pascale de tradiționala Pască cu brânză și stafide. Pregătită cu brânză proaspătă de vaci, lapte, stafide și aromată cu răzătură de lămâie și portocală, este desertul tradițional ideal de savurat împreună cu cei dragi inimii. 

*Prețul este per bucată.

**Contactează-ne la 0758.95.95.95 pentru a verifica stocul sau vizitează-ne direct în cofetăriile noastre din Copou, Canta, Tătărași, Podu Roș, Selgros și Vișoianu.

99,90 lei

Disponibil pentru precomandă

  • Prețul afișat este per bucată.
  • În scurt timp după plasarea comenzii, vei fi contactat telefonic pentru a confirma toate detaliile acesteia.
  • Livrarea la domiciliu este gratuită doar pe raza orașului Iași, la comenzile de peste 200 lei, plasate cu minim 24h înainte.
Plătește în siguranță online:

Descriere

Dragostea pentru dulciuri te însoțește încă din anii copilăriei și până la maturitate. Aceasta poartă cu sine arome, bucurii și nostalgii cum niciun alt fel de mâncare nu reușește s-o facă. Astfel, dacă ți se face poftă de bunătățile tradiționale făurite cu cea mai mare grijă și dragoste de mâinile bunicii sau ale mamei, cu siguranță Pasca cu brânză și stafide ocupă un loc aparte. 

Pregătită cu brânză proaspătă de vaci, lapte, stafide și aromată cu răzătură de lămâie și portocală; aceasta este desertul tradițional ideal de savurat împreună cu cei dragi cu ocazia Sărbătorilor Pascale. 

Dacă pofta e mare, iar timpul nu este de partea ta, poți comanda rapid pască cu brânză și stafide din magazinul nostru online.

Ce simbolizează pasca? 

Cu brânză, cu smântână sau cu ciocolată, pasca este, după oul roşu, icoana alimentară a Sărbătorii Pascale.

Pasca era, în vechile timpuri, o pâine nedospită, realizată din făină obținută din cinci cereale, cunoscută drept „pâinea săracilor”. Odată cu trecerea timpului, a devenit un preparat nelipsit pe masa de Paști. Aceasta are la bază aluatul de cozonac, brânză de vaci, precum și alte ingrediente sau arome. Simbolul cel mai des realizat pentru decorarea păștii a rămas crucea, amintind de momentul tragic al răstignirii Mântuitorului.

 

Pâine, brânză, mirodenii, dulcele mierii sau al zahărului, de cel puţin 1600 de ani se cheamă la noi, la români, pască. Cercetătorul Constantin Tomescu a concluzionat în câteva rânduri faptul că pe unde au trecut păstorii români au lăsat în urma lor practica de a face pască şi plăcinte. Aşadar, putem afirma că pasca de Învierea Domnului a fost plămădită din credinţa poporului român. O au şi alte popoare, dar sub alte forme – care duc mai mult spre colac sau spre simpla turtă. Doar la noi, la români, pasca este bogată şi cu dărnicie boierească făcută, chiar dacă este frământată în cel mai umil bordei (sursa: doxologia.ro). 

 

La Palibo am creat o rețetă care să îți împletească toate gusturile și aromele ce îți aduc aminte de traiul călduros de acasă. 

De aceea, dacă te gândești să ne faci o vizită, noi te așteptăm cu mare drag în toate cofetăriile Palibo. Aici cu siguranță vei găsi gustul pe care îl căutai!

Informații suplimentare

Greutate1000 g
Ingrediente

aromă de portocale, brânză dulce de vaci, drojdie, făină, lămâie, lapte, ou, portocală, stafide, ulei

Interior

pască delicioasă cu brânză dulce de vaci, stafide și aromă de lămâie și portocală

Alergeni

cereale care conțin gluten și produse derivate, lapte și produse derivate, inclusiv lactoză, ouă și produse derivate

Zahăr

Acest produs conține zahăr.

Notă

Ne rezervăm dreptul de a modifica decorul produselor noastre.

Condiții de păstrare

A se păstra la loc curat, uscat și răcoros, la temperaturi între 6-8°C. A se consuma în decursul a 72h.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…