Cotnari Colocviu Vibe Fetească Neagră Rose

Descoperă eleganța aparte a spumantului Fetească Neagră Colocviu Vibe de la Cotnari ce este subliniată de culoarea roz-somon, pusă în valoare de perlajul fin și persistent și de limpiditatea cristalină.
*Acest produs poate fi achiziționat doar împreună cu un produs din gama cofetărie sau patiserie. 

60,00 lei

  • Prețul afișat este per bucată.
  • În scurt timp după plasarea comenzii, vei fi contactat telefonic pentru a confirma toate detaliile acesteia.
  • Livrarea la domiciliu este gratuită doar pe raza orașului Iași, la comenzile de peste 200 lei, plasate cu minim 24h înainte.
Plătește în siguranță online:

Descriere

Tip produs: Fetească Neagra

Țara de origine: România

Cantitate: 0.75L

Ambalaj: Sticlă

Conținut alcool: 12%

Producător: Cotnari

De ce este vinul un cadou perfect?

La vinuri cadou ne gândim din ce în ce mai des în ultimii ani ca fiind cadoul perfect, sau măcar apropiat de perfecțiune. Dăruirea cadoului ideal este percepută drept o artă. Deși mulți dintre noi se decid cu greu asupra acestuia, o sticlă de vin ne face alegerea mai ușoară.

  1. Toată lumea apreciază un vin bun – vinul are, din toate timpurile, o identitate aparte și este iubit de către toți. Spre deosebire de alte cadouri care pot rămâne nefolosite sau uitate în sertare, vinul își găsește drumul spre gustul oricui.
  2. Este un cadou personal – Alegerea unui vin cadou nu este aleatorie. Ba din contră, ne gândim specific ce vin ar aprecia persoana în cauză. Luăm în considerare culoarea, soiul și chiar prețul. Cunoaștem dacă persoana apreciază un vin sec sau un vin demidulce și decidem instant dacă se preferă un gust rafinat sau un gust mai brut. Vinul ales vorbește despre persoana care îl primește. Și mai mult de atât, îi arată norocosului sau norocoasei cât de bine le cunoaștem gusturile.
  3. Poate fi un cadou memorabil – Vinurile premium sunt mai mult decât niște vinuri scumpe. Acestea sunt, fără doar și poate, atenţii rafinate pe care le oferim oamenilor pe care îi iubim sau îi respectăm. În plus, acestea spun o poveste despre tradiţie, gust și autenticitate.
  4. Va fi savurat împreună cu ceilalți – Un sentiment frumos este să știi că vinul oferit cadou va fi împărțit cu cei dragi. Fie că va fi deschis atunci și savurat cu toți invitații ori degustat mai târziu, vinul dăruit de tine va bucura mai multe persoane. (Sursa)

*Consumul de alcool este interzis persoanelor cu vârsta sub 18 ani.