Reduceri!

Ecler cu ciocolata 100g

Eclerul este o prăjitură de origine franceză, făcută dintr-un aluat de formă alungită, umplută cu o cremă de patiserie, din vanilie, ciocolată, sau cafea (la origini)  și glazurată cu ciocolată sau fondant. Originea franceză a prăjiturii și-a pus amprenta asupra denumirii sale internaționale, cuvântul ecler (fr. éclair – “fulger”) existând în toate limbile.

Dar ea nu s-a numit astfel de la bun început. Înainte de 1850, eclerul se numea “pâinea ducesei” (“pain de la duchesse”) și atunci avea forma unui deget, rulat în migdale. Cel care a modernizat și perfecționat eclerul a fost renumitul patisier al secolului al XIX-lea, Antonin Carême, cel care a inventat și profiterolul.

 

8,49 lei 7,49 lei

Categorie:
  • Prețul afișat este pentru 1 kilogram de produs, produsul poate avea mai mult de 1 kg, in functie ce cerintele clientului.
  • In scurt timp după plasarea comenzii, vei fi contactat telefonic pentru a discuta mai multe detalii referitoare comenzii.
  • Pentru a plasa o comanda, platesti 1 kg de produs avans si diferenta (daca este cazul) la livrare.
  • Livrarea la domiciliu este gratuită doar pe raza orasului Iasi.
Plateste in siguranta online:

Descriere

 

 

Informații suplimentare

Greutate100 g
Ingrediente

ciocolata cu lapte veritabila, faina, lapte, lapte condensat indulcit, ou, vanilie

Interior

coji ecler, crema de vanilie, glazura ciocolata cu lapte veritabila

Alergeni

arahide si produse derivate, cereale care contin gluten si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), nuci, migdale, alune de padure,fistic si alte fructe cu coaja, inclusiv derivatele lor, oua si produse derivate, soia si produse derivate, susan si produse derivate

Sugar Free

Acest produs contine zahar!

Nota

Ne rezervam dreptul de a modifica decorurile produselor noastre.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.