Dulcișor

Ce poate fi mai potrivit de Mărțișor decât un cadou dulce dulcișor

Turta dulce îmbrăcată în sărbătoare este desertul aromat ce ne duce cu gândul la momentele împreună alături de oamenii dragi inimii. Iar pentru că se spune că mărțișorul e bine să fie purtat în dreptul pieptului, noi am pregătit unul care să ajungă direct la inimă

**Menționați în observații la finalizarea comenzii modelul dorit din cele 5 disponibile. 

10,00 lei

  • Prețul afișat este per bucată.
  • În scurt timp după plasarea comenzii, vei fi contactat telefonic pentru a confirma toate detaliile acesteia.
  • Livrarea la domiciliu este gratuită doar pe raza orașului Iași, la comenzile de peste 200 lei, plasate cu minim 24h înainte.
Plătește în siguranță online:

Descriere

Ce poate fi mai potrivit de Mărțișor decât un cadou dulce dulcișor? 

Turta dulce îmbrăcată în sărbătoare este desertul aromat ce ne duce cu gândul la momentele alături de oamenii dragi. Iar pentru că se spune că e bine ca mărțișorul să fie purtat în dreptul pieptului, noi am pregătit un dulcișor care să ajungă direct la inimă

Sărbătorește primăvara alături de persoanele dragi comandând un mărțișor deosebit direct din magazinul nostru online. Ne poți trece și pragul în una dintre cofetăriile noastre, acolo unde te poți bucura de el în tihnă. 

De ce oferim mărțișoare la începutul primăverii?

Începând cu data de 1 Martie, primăvara cu razele ei calde inflorește în sufletul nostru și al naturii.

 

Tradiţia Mărţişorului, veche de aproximativ 8.000 de ani, este legată de prima zi de primăvară, de credinţele şi practicile agrare ale dacilor care confecţionau, peste iarnă, şiraguri de pietricele albe şi roşii, purtate la gât începând cu 1 martie. Acestea simbolizau împletirea armonioasă dintre două principii. Acestea sunt principiul feminin (roşu = foc, sânge, soare) şi principiul masculin (alb = limpezimea apei, înţelepciune). Alte interpretări ale șnurului: unitatea contrariilor vară-iarnă, căldură-frig, fertilitate-sterilitate, lumină-întuneric. La această fundiță se adaugă alte simboluri ale norocului, cum ar fi trifoi cu patru foi, potcoavă, coșar sau inimă.

 

Astfel, dacă nu știai de ce se oferă mărțișoare, trebuie să știi că acestea au însemnat încă de la început un talisman aducător de noroc celui ce le purta. Mărțișorul este purtat pe haină, la vedere, sau legat la mână, timp de câteva zile, începând cu 1 martie. În trecut, se purta până când se arătau semnele de biruință ale primăverii: se auzea cucul cântând, înfloreau cireșii, veneau berzele sau rândunelele. Atunci, mărțișorul era atârnat de crengile pomilor înfloriți sau de un trandafir, ca să aducă noroc, fertilitate și spor în gospodărie.

 

Dacă te gândești să ne faci o vizită, noi te așteptăm cu drag în toate cofetăriile Palibo. Acolo vei găsi cu siguranță gustul pe care îl căutai!

 

Informații suplimentare

Greutate30 g
Ingrediente

anason, coriandru, cuișoare, făină, glucoză, miere de albine, ou, scorțișoară, ulei, unt, zahăr

Interior

fondant, turtă dulce, vafă de marțipan

Alergeni

cereale care conțin gluten și produse derivate, lapte și produse derivate, inclusiv lactoză, ouă și produse derivate

Zahăr

Acest produs conține zahăr.

Notă

Ne rezervăm dreptul de a modifica decorul produselor noastre.

Condiții de păstrare

A se păstra la loc curat, uscat și răcoros, la o temperatură de 2-5°C. A se consuma în decursul a 72h.

Culoare

Alb, Galben, Mov, Roșu, Roz, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…