STOC EPUIZAT

Colocviu La Roma – Tămâioasă Românească Sec

Colocviu La Roma – Tămâioasă Românească Sec este un soi ce completează armonic magia orașului etern. Din dorința de a îmbina diferite pasaje ale istoriei cu tehnicile moderne de vinificație, oenologii și îndemânarea lor ne provoacă să gustăm acest vin care, conform multor degustori, este o adevărată operă de artă.

Debutează oclusiv, în jurul unor arome de struguri parcă proaspăt pistosiți, cu gust care descrie perfect caracteristicile soiului și care intersectează arome alese de fructe de mango, pere sau ușoare urme de pepene galben. Un vin vioi, ce merită încercat, mai ales în compania unor preparate de pește sau pui, a deserturilor elegante sau ca aperitiv.

*Acest produs poate fi achiziționat doar împreună cu un produs din gama cofetărie sau patiserie. 

 

45,00 lei

STOC EPUIZAT

Descriere

Colocviu La Roma – Tămâioasă Românească Sec este un soi ce completează armonic magia orașului etern. Aromele complexe, gustul cu o tipicitate unică și vinificarea în sec definesc măiestria oenologului. S-a realizat astfel un produs exclusiv, destinat cunoscătorilor cu preocupări alese. Un astfel de vin de speță nobilă era folosit ca monedă de schimb între majoritatea imperiilor puternice, despre care se zicea de altfel și că este un vin al „înțelepților”.

Din dorința de a îmbina diferite pasaje ale istoriei cu tehnicile moderne de vinificație, oenologii și îndemânarea lor ne provoacă să gustăm acest vin care, conform multor degustori, este o adevărată operă de artă. Debutează oclusiv, în jurul unor arome de struguri parcă proaspăt pistosiți. Gustul descrie perfect caracteristicile soiului, în arome alese de fructe de mango, pere sau ușoare urme de pepene galben. Un vin vioi, ce merită încercat, mai ales în compania unor preparate de pește sau pui, a deserturilor elegante sau ca aperitiv.

Comandă Colocviu La Roma – Tămâioasă Românească Sec direct din magazinul nostru online alături de ceva dulce și conturează un cadou deosebit.

 

Țara: România

Producător: Cramele Cotnari

Alcool: 12%

Capacitate: 0.75L

Preț/L: 60 RON

Notele degustării – Colocviu La Roma – Tămâioasă Românească Sec

  • Gust: Aromele delicioase, care descriu o linie fructată prin tușe exotice de mango, cu tonuri dulci de pepene și pere coapte, susținute de o aciditate pronunțată. 
  • Miros: Un buchet proaspăt şi vibrant, care aduce în prim plan parfumul deosebit al strugurilor muscat. 
  • Culoare: Galben auriu
  • Temp. de servire: 6-8 °C

De ce este vinul un cadou perfect? 

La vinuri cadou ne gândim din ce în ce mai des în ultimii ani ca fiind cadoul perfect, sau măcar apropiat de perfecțiune. Dăruirea cadoului ideal este percepută drept o artă. Deși mulți dintre noi se decid cu greu asupra acestuia, o sticlă de vin ne face alegerea mai ușoară. 

  1. Toată lumea apreciază un vin bun – vinul are, din toate timpurile, o identitate aparte și este iubit de către toți. Spre deosebire de alte cadouri care pot rămâne nefolosite sau uitate în sertare, vinul își găsește drumul spre gustul oricui.
  2. Este un cadou personal – Alegerea unui vin cadou nu este aleatorie. Ba din contră, ne gândim specific ce vin ar aprecia persoana în cauză. Luăm în considerare culoarea, soiul și chiar prețul. Cunoaștem dacă persoana apreciază un vin sec sau un vin demidulce și decidem instant dacă se preferă un gust rafinat sau un gust mai brut. Vinul ales vorbește despre persoana care îl primește. Și mai mult de atât, îi arată norocosului sau norocoasei cât de bine le cunoaștem gusturile.
  3. Poate fi un cadou memorabil – Vinurile premium sunt mai mult decât niște vinuri scumpe. Acestea sunt, fără doar și poate, atenţii rafinate pe care le oferim oamenilor pe care îi iubim sau îi respectăm. În plus, acestea spun o poveste despre tradiţie, gust și autenticitate.
  4. Va fi savurat împreună cu ceilalți – Un sentiment frumos este să știi că vinul oferit cadou va fi împărțit cu cei dragi. Fie că va fi deschis atunci și savurat cu toți invitații ori degustat mai târziu, vinul dăruit de tine va bucura mai multe persoane. (Sursa)

*Consumul de alcool este interzis persoanelor cu vârsta sub 18 ani.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.