STOC EPUIZAT

Cheesecake fără zahăr cu nucă și caramel sărat

Prăjitura Cheesecake fără zahăr cu nucă și caramel sărat este cel mai nou deliciu Palibo, îndulcit cu Green Sugar, un îndulcitor 100% natural cu 0 calorii și 0 indice glicemic.

Blatul de biscuiți digestivi fără zahăr cu nucă, crocantul de caramel sărat cu nucă, crema de brânză cu caramel Green Sugar, crema de brânză cu ciocolată albă Green Sugar, îmbrățișate în glazură de caramel sărat și barot caramelizat sărat de nucă, toate acestea construiesc deliciul unui desert fin și deosebit.

16,00 lei

STOC EPUIZAT

  • Prețul afișat este per bucată.
  • În scurt timp după plasarea comenzii, vei fi contactat telefonic pentru a confirma toate detaliile acesteia.
  • Livrarea la domiciliu este gratuită doar pe raza orașului Iași, la comenzile de peste 200 lei, plasate cu minim 24h înainte.
Plătește în siguranță online:

Descriere

Dragostea pentru dulciuri te însoțește încă din anii copilăriei și până la maturitate. Aceasta poartă cu sine arome, bucurii și nostalgii cum niciun alt fel de mâncare nu reușește s-o facă. Astfel, dacă ți se face poftă de o prăjitură delicioasă, dar te gândești și la dietă, cu siguranță Prăjitura Cheesecake fără zahăr cu nucă și caramel sărat va fi pe placul tău.

Prăjitura Cheesecake fără zahăr cu nucă și caramel sărat este cel mai nou deliciu Palibo, îndulcit cu Green Sugar, un îndulcitor 100% natural cu 0 calorii și 0 indice glicemic.

Blatul de biscuiți digestivi fără zahăr cu nucă, crocantul de caramel sărat cu nucă, crema de brânză cu caramel Green Sugar, crema de brânză cu ciocolată albă Green Sugar, îmbrățișate în glazură de caramel sărat și barot caramelizat sărat de nucă, toate acestea construiesc deliciul unui desert fin și deosebit.

Dacă pofta e mare, dar timpul nu este de partea ta, îl poți comanda rapid din magazinul nostru online.

Green Sugar

Green Sugar este un amestec din Stevia Rebaudiana de înaltă puritate (obținut prin tratarea frunzelor de Stevia cu apă fierbinte) și Eritritol (primul poliol natural obținut din porumb, prin fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis – proces patentat). Se utilizează ca înlocuitor al zahărului, fără a se descompune în produși toxici. Spre deosebire de alți îndulcitori de pe piață, Green Sugar este singurul dulce natural cu gust stabilizat, care nu schimbă gustul alimentelor sau al băuturilor pe care le îndulcește și poate fi folosit inclusiv la prăjituri ce necesită preparare termică.

În plus, Green Sugar nu fermentează și este recomandat persoanelor care suferă de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil și colită de fermentație.

Consumul de Green Sugar nu aduce numai bucurie papilelor gustative, ci are reale beneficii asupra organismului:
– menține echilibrul glucozei în sânge;
– stimulează secreția de insulină;
– reglează mecanismul gastro intestinal;
– stimulează activitatea cerebrală;
– scade pofta de dulce și pofta de mâncare;
– reglează tensiunea arterială;
– scade nevoia de fumat;
– are acțiune anitibacteriană și antifungică;
– nu produce carii;
– nu prezintă riscul cancerigen al îndulcitorilor sintetici.

Mai multe detalii despre Green Sugar puteți accesa chiar aici.

 

Dacă te gândești să ne faci o vizită, noi te așteptăm cu mare drag în toate cofetăriile Palibo. Cu siguranță vei găsi la noi gustul pe care îl căutai!

Informații suplimentare

Greutate160 g
Ingrediente

biscuiți digestivi fără zahăr, ciocolată albă Green Sugar, ciocolată cu caramel Green Sugar, cremă de brânză, gelatină, nucă, sare, smântână, unt, zahăr pudră Green Sugar

Interior

barot sărat caramelizat de nucă, blat de biscuiți digestivi fără zahăr cu nucă, cremă de brânză cu ciocolată albă Green Sugar, cremă de brânză cu ciocolată caramel Green Sugar, crocant de caramel sărat cu nucă, glazură de caramel sărat

Alergeni

cereale care conțin gluten și produse derivate, fructe cu coajă și produse derivate, lapte și produse derivate, inclusiv lactoză

Zahăr

Acest produs nu conține zahăr.

Notă

Ne rezervăm dreptul de a modifica decorul produselor noastre.

Condiții de păstrare

A se păstra la loc curat, uscat și răcoros, la o temperatură de 2-5°C. A se consuma în decursul a 72h.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…