Caise

Caise umplute cu o combinație specială de gem de caise, nucă măcinată, ciocolată cu alune și barot de caise, deliciul sărbătorilor petrecute în compania oamenilor dragi inimii.

109,90 lei

  • Prețul afișat este pentru 1 kilogram de produs, iar produsul poate avea un gramaj mai mare, în funcție de cerințele clientului.
  • În scurt timp după plasarea comenzii, vei fi contactat telefonic pentru a confirma toate detaliile acesteia.
  • Pentru a plasa o comandă, plătești 1 kg de produs avans, iar diferența (dacă este cazul) la livrare.
  • Livrarea la domiciliu este gratuită doar pe raza orașului Iași, la comenzile de peste 200 lei, plasate cu minim 24h înainte.
Plătește în siguranță online:

Descriere

Dragă ne este copilăria și lucrurile ce ne întorc înapoi la ea. Caisele, deliciile de care ne bucuram atât de mult atunci când grijile încă nu ne dădeau târcoale, ne întorc, parcă, înapoi în timp prin aromele și culorile vii. Umplute cu o combinație specială de gem de caise, nucă măcinată, ciocolată cu alune și barot de caise, acestea ne aduc alături de cei dragi la mesele de sărbătoare.

Informații suplimentare

Alergeni

arahide si produse derivate, cereale care contin gluten si produse derivate, nuci, migdale, alune de padure,fistic si alte fructe cu coaja, inclusiv derivatele lor, oua si produse derivate

Ingrediente

bicarbonat de amoniu, caise, ciocolată cu alune de pădure, esență de rom, făină, nucă, ou, sare, ulei, zahăr

Sugar Free

Acest produs conține zahăr.

Interior

barot caise, ciocolată cu alune de pădure, gem caise, nucă măcinată