Artificii tort

Atașează tortului tău delicios artificii aniversare pentru o atmosferă magică. Îndeplinește-ți dorințele cât ai spune „click”. Comandă acum!

*Acest produs poate fi achiziționat doar împreună cu un produs din gama cofetărie sau patiserie. 

12,00 lei

Categorie: Etichete: ,
  • Prețul afișat este per bucată.
  • În scurt timp după plasarea comenzii, vei fi contactat telefonic pentru a confirma toate detaliile acesteia.
  • Livrarea la domiciliu este gratuită doar pe raza orașului Iași, la comenzile de peste 60 Lei, plasate cu minim 24h înainte.
Plătește în siguranță online:

Descriere

Încă din secolul al X-lea, focurile de artificii erau o parte integrantă a sărbătorilor religioase chinezeşti, fiind „inventate de aceștia pentru a alunga demonii din timpul ceremoniilor de Anul Nou şi al altor sărbători“ (Revista Popular Mechanics).

Howard Harper a scris în cartea sa Days and Customs of All Faiths: „Din cele mai vechi timpuri ale păgânismului, oamenii au purtat torţe şi au aprins focuri cu ocazia marilor ceremonii religioase. Era cât se poate de firesc ca la sărbătorile lor să se introducă focurile de artificii, senzaţionale prin culoare şi prin lumina care dădea impresia că se mişcă singură“.

La scurt timp după ce focurile de artificii au fost adoptate şi de creştinii nominali, artificierii au primit un sfânt protector. The Columbia Encyclopedia prezintă povestea Sfintei Varvara: „Se spune că tatăl ei ar fi închis-o într-un turn, după care ar fi ucis-o pentru că devenise creştină. El a fost lovit de trăsnet. Printr-o extensie analogică, Sf. Varvara a devenit protectoarea fabricanţilor şi utilizatorilor de arme de foc şi de artificii“.

Sursa: Watchflower Online Library

NOTĂ! 
NEC: 28g
Dimensiune: 20cm
A nu se folosi de către persoane sub 16 ani. 
Instrucțiuni pentru utilizarea în condiții de siguranță: 
A se introduce jerba în poziție verticală, în pământ moale sau alte materiale neinflamabile. A se aprinde hârtia de etanșare din poziție laterală și a se retrage imediat la cel puțin 1m distanță. A se păstra departe de surse de căldură, scântei, flăcări deschide și suprafețe fierbinți. Fumatul interzis. Risc de explozie în caz de incendiu.

S-ar putea să-ți placă și…