Reduceri!

Aranjament floral în cutie

Așa cum tare frumos se spune, florile sunt stelele pământului. Prin parfumul, culorile, diversitatea și gingășia lor, florile ne poartă prin cele mai frumoase amintiri și alături de cei mai iubiți oameni. Fie însoțite de un cadou, fie oferite individual, florile pot purta cu sine cele mai sincere și pline de emoții mesaje.

*Acest produs poate fi achiziționat doar împreună cu un produs din gama cofetărie sau patiserie. 

250,00 lei

 • Prețul afișat este per buchet.
 • În scurt timp după plasarea comenzii, vei fi contactat telefonic pentru a confirma toate detaliile acesteia.
 • Comanda se face cu minim 24 de ore înaintea livrării.
 • Aranjamentul poate fi realizat într-o varietate multiplă de culori și tematici (în funcție de stoc și de sezon).
 • Livrarea la domiciliu este gratuită doar pe raza orașului Iași, la comenzile de peste 200 lei, plasate cu minim 24h înainte.
Plătește în siguranță online:

Descriere

Așa cum tare frumos se spune, florile sunt stelele pământului. Prin parfumul, culorile, diversitatea și gingășia lor, florile ne poartă prin cele mai frumoase amintiri și alături de cei mai iubiți oameni. Fie însoțit de un cadou, fie oferit individual, un aranjament floral în cutie transmite cele mai sincere și pline de emoții mesaje.

Dacă timpul e scurt și nu poți ajunge și la florărie, poți comanda direct din magazinul nostru online, alături de ceva dulce, și aranjamente speciale de flori

 • Acest aranjament floral în cutie pregătit de colaboratorii noștri poate fi realizat într-o varietate multiplă de culori și tematici.
 • Comanda se face cu minim 24 de ore înaintea livrării.
 • Florile din buchet se pot modifica în funcție de stoc și de sezon.

Ce trebuie să știi înainte de a oferi un aranjament floral?

Atât florile, cât și modul lor de prezentare și de oferire transmit persoanei de lângă noi un mesaj deosebit. Pentru a ne asigura că mesajul nostru este transmis așa cum ne dorim, este recomandat să respectăm câteva norme de etichetă. De exemplu:

 1. Orice cadou este însoțit, întotdeauna, de o floare… sau de un întreg buchet. Indiferent de numărul florilor (deși acesta va fi, de preferat, impar), cel care le va primi se va bucura întotdeauna de ele.
 2. Florile oferite trebuie să fie întotdeauna naturale. Nu te gândi că este mai convenabil să cumperi flori artificiale, întrucât cele naturale se vor ofili. Florile de plastic sunt asociate adesea cu ceremoniile funerare, astfel că nu sunt cel mai potrivit cadou. Buchetele naturale au un farmec aparte și sunt înmiresmate. Iar dacă dorești ceva natural și care să și dureze, poți opta pentru florile criogenate.
 3. Nu se oferă flori prea voluminoase sau prea parfumate persoanelor aflate la spital. Întrucât spațiul din spitale poate fi limitat, iar aerul trebuie să fie curat, se recomandă buchete mai puțin voluminoase și fără un parfum puternic.
 4. Buchetul se oferă cu cozile în jos, puțin oblic și fără ambalajul de plastic
 5. Florile trimise prin curier sunt însoțite întotdeauna de un mesaj, fie el cât de scurt. Acest lucru este necesar pentru a putea recunoaște expeditorul și intenția cu care au fost trimise.
 6. Florile se aleg în funcție de semnificația lor. Florile au propriul lui limbaj, astfel că trebuie întâi să te gândești la personalitatea celui căruia îi vor fi oferite și ce mesaj se dorește a fi transmis. (Sursa)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…