Cum alegem cel mai frumos si mai bun tort de nunta

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente fericite din viata noastra, mai ales din punctul de vedere ale mireselor care isi doresc cu orice pret ca nunta lor sa fie de vis din toate punctele de vedere. Alegerea tortului de nunta joaca astfel un rol extrem de important intr-un astfel de eveniment fericit. Acesta se alege in functie de mai multe criterii si nu doar tinandu-se cont de gusturile si preferintele mirilor sau a cuscrilor.

Tocmai acesta este si motivul principal pentru care cei care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in acest domeniu in tara si in strainatate ne recomanda sa apelam la o echipa de profesionisti atunci cand ne organizam nunta. Totusi, in cazul in care nu dispunem din punct de vedere financiar de o anumita suma de bani pentru a o da organizatorilor de nunti si suntem nevoiti sa ne organizam singuri aceasta petrecere, in afara de alegerea locatiei si de tematica pentru care optam pentru acest eveniment, trebuie sa acordam o atentie majora alegerii tortului de nunta. In acest sens suntem nevoiti sa facem urmatorii pasi –

Alegerea celui mai bun cofetar din zona care ne poate prepara tortul de nunta

Este foarte important ca inainte sa ne decidem la un anume tort, sa degustam mai multe tipuri de astfel de prajituri de petrecere. Putem merge la toate cofetariile din oras pentru a ni se prezenta ofertele de torturi de nunta pe care le au si sa le degustam pe fiecare in parte. In plus, nu trebuie sa uitam ca tortul trebuie sa se incadreze intr-un anume buget si astfel sa nu aruncam in vant mai multi bani decat ar trebui. Alegerea cofetarului perfect este un pas absolut necesar. Acesta trebuie sa creeze pentru noi cel mai bun tort posibil, un tort care sa impresioneze absolut toti invitatii.

Alege tortul de nunta in functie de tematica evenimentului!

In cazul in care te-ai decis ca nunta organizata de tine sa fie in aer liber, poti opta pentru un tort de nunta cu multe fructe in el, fructe care sa racoreasca invitatii si sa le dea o stare de bine. De asemenea, poti opta si pentru un tort cu multe alune si migdale doar ca trebuie sa te interesezi mai intai daca vreunul dintre invitatii tai nu au alergie la aceste fructe. Daca nunta pe care o organizezi se desfasoara intr-o locatie inchisa, poti sa optezi pentru un tort maiestuos pe 5 etaje spre exemplu, facut in totalitate din ciocolata alba si neagra, din frisca sau martipan.

Decoratiunile si figurinele de pe tortul de nunta sunt si ele importante

Absolut orice tort de nunta comandati, trebuie sa acordati o importanta majora decorului acesta. Tortul de nunta poate fi decorat cu figurine in miniatura ale mirilor, cu un viitor bebelus ce urmeaza sa apara, cu flori in tematica potrivita etc De altfel, in zilele noastre glazurile din fondant si martipan sunt in voga ca si decor pentru torturile de nunta, asa ca nu ezitati sa optati si pentru acestea daca migdalele spre exemplu sunt pe gustul dumneavoastra.

Lasă un răspuns