Produs

Produs

Tort Profiterol

74,90 lei

Profiterolul sau Chou à la crème se află, alături de Doboş, Amandine, Ecler, Savarină, Cremeş, Ora 12 sau Diplomat, printre prăjiturile preferate ale românilor. O mai găsim şi cu numele de Cremă de puf. Chiar dacă produsele de patiserie, aşa cum îi spune şi numele, vin din Franţa, profiterolul provine din bucătăria tradiţională din Gibraltar – un teritoriu britanic de peste mări, care se află în sudul peninsulei iberice. Cuvântul profiterol a existat în limba engleză începând din 1604, împrumutat din franceză. Sensul original este neclar, dar mai târziu a ajuns să însemne un fel de roll “coapte sub cenuşă”. O reţetă franceză din secolul al XVII-lea descrie profiterolul ca fiind o supă fiartă la foc mic în bulion de migdale şi garnisit cu creastă de găină şi trufe. Sensul actual este atestat în secolul al XIX-lea.

Disponibilitate: In stoc

Categorie:

Gramaj1.000 g
Ingrediente

blat cacao insiropat cu sirop fructat, crema de branza,
gem de amarene , mini eclere cu vanilie, glazura ciocolata alba

Alergeni

Menţionăm că produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se lucrează cu alergeni: gluten, ouă, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă, țelină, muștar, semințe de susan, și alte produse derivate ale acestora.

Nota

Pretul afisat este per kilogram.

Recenzii

Nu sunt recenzii pentru acest produs.

SCRIE O RECENZIE PENTRU ACEST PRODUS

Tort Cremosso
Tort Cremosso

74,90 lei

Tort Pear Delight
Tort Pear Delight

74,90 lei

Tort Diplomat
Tort Diplomat

74,90 lei

DESPRE PALIBO

Cand o idee se naste din pasiune, te indragostesti de ea inainte sa se materializeze. Visul nostru a fost acela de a face lucrurile intr-un mod diferit, de a inova.

Alina Neamtu, Palibo

ABONEAZA-TE

Te putem anunta ori de cate ori pornim oferte si promotii. Mai mult decat atat, ne rasplatim destul de des toti urmaritorii de momente dulci!

Call Now Button