Produs

Produs

Ecler cu ciocolata 100g

6,49 lei

Eclerul este o prăjitură de origine franceză, făcută dintr-un aluat de formă alungită, umplută cu o cremă de patiserie, din vanilie, ciocolată, sau cafea (la origini)  și glazurată cu ciocolată sau fondant. Originea franceză a prăjiturii și-a pus amprenta asupra denumirii sale internationale cuvântul ecler (fr. éclair – „fulger”) existând în toate limbile.

Dar ea nu s-a numit astfel de la bun început. Înainte de 1850, eclerul se numea „pâinea ducesei” („pain de la duchesse”) și atunci avea forma unui deget, rulat în migdale. Cel care a modernizat și perfecționat eclerul a fost renumitul patisier al secolului al XIX-lea, Antonin Carême, cel care a inventat și profiterolul.

 

Disponibilitate: In stoc

Categorie:

 

 

Gramaj100 g
Ingrediente

coji ecler umplute cu crema de vanilie si glazura ciocolata cu lapte si crocant cacao

Alergeni

Menţionăm că produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se lucrează cu alergeni: gluten, ouă, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă, țelină, muștar, semințe de susan, și alte produse derivate ale acestora.

Recenzii

Nu sunt recenzii pentru acest produs.

SCRIE O RECENZIE PENTRU ACEST PRODUS

DESPRE PALIBO

Cand o idee se naste din pasiune, te indragostesti de ea inainte sa se materializeze. Visul nostru a fost acela de a face lucrurile intr-un mod diferit, de a inova.

Alina Neamtu, Palibo

ABONEAZA-TE

Te putem anunta ori de cate ori pornim oferte si promotii. Mai mult decat atat, ne rasplatim destul de des toti urmaritorii de momente dulci!

Call Now Button