Produs

Produs

Ecler cu ciocolata 100g

6,49 lei

Eclerul este o prăjitură de origine franceză, făcută dintr-un aluat de formă alungită, umplută cu o cremă de patiserie, din vanilie, ciocolată, sau cafea (la origini)  și glazurată cu ciocolată sau fondant. Originea franceză a prăjiturii și-a pus amprenta asupra denumirii sale internationale cuvântul ecler (fr. éclair – „fulger”) existând în toate limbile.

Dar ea nu s-a numit astfel de la bun început. Înainte de 1850, eclerul se numea „pâinea ducesei” („pain de la duchesse”) și atunci avea forma unui deget, rulat în migdale. Cel care a modernizat și perfecționat eclerul a fost renumitul patisier al secolului al XIX-lea, Antonin Carême, cel care a inventat și profiterolul.

 

Disponibilitate: In stoc

Categorie:

 

 

Gramaj100 g
Ingrediente

coji ecler umplute cu crema de vanilie si glazura ciocolata cu lapte si crocant cacao

Alergeni

Menţionăm că produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se lucrează cu alergeni: gluten, ouă, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă, țelină, muștar, semințe de susan, și alte produse derivate ale acestora.

Recenzii

Nu sunt recenzii pentru acest produs.

SCRIE O RECENZIE PENTRU ACEST PRODUS

Boema 120g
Boema 120g

6,49 lei

Rulada Diplomat
Rulada Diplomat

69,90 lei

Savarina 120g
Savarina 120g

6,49 lei

Amandine 100g
Amandine 100g

6,49 lei

Mousse chanson
Mousse chanson

84,90 lei

DESPRE PALIBO

Cand o idee se naste din pasiune, te indragostesti de ea inainte sa se materializeze. Visul nostru a fost acela de a face lucrurile intr-un mod diferit, de a inova.

Alina Neamtu, Palibo

ABONEAZA-TE

Te putem anunta ori de cate ori pornim oferte si promotii. Mai mult decat atat, ne rasplatim destul de des toti urmaritorii de momente dulci!

Call Now Button