Candy bar-ul. Colțul dulce de la petrecerea ta!

Candy Bar-ul sau colțul dulce, plasat strategic într-un loc-cheie, a devenit nelipsit de la petreceri, fie ele nunți, botezuri sau evenimente corporate, o oportunitate excelentă de a oferi oaspeților o experiență de neuitat.

Toate aceste ocazii sunt sărbătorite cu deserturi atrăgătoare și delicioase, menite să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi, care fac invitații sau participanții să tot revină la colțul dulce unde pot lega conversații în timp ce savurează cu entuziasm din platourile cu numeroase sortimente de prăjituri colorate .

Poziționarea Candy Bar-ului trebuie să fie una corectă, astfel încât fiecare invitat să poată avea acces atât pentru a se bucura de gustul fiecărui produs, cât și pentru a-l putea admira pe tot parcursul evenimentului.

De asemenea, decorul unui Candy Bar este și el important. Folosește-ți creativitatea și stabilește o temă precisă pentru a reuși în transformarea unui colț de poveste. Toată lumea iubește dulciurile și de aceea și modul de prezentare al acestora a devenit o necesitate. Dulciurile pot avea parte de aranjamente speciale, etichete cu datele petrecerii, fundițe, cartonașe printabile cu bancuri ori răvașe. Orice detaliu este important și va menține atenția invitaților pentru o experiență de neuitat.

Încearcă să armonizezi dulciurile pe care le alegi cu întreaga tematică sau aerul întregului eveniment. Dacă pentru un botez de fetiță cel mai des alegem rozul, pentru o nuntă putem alege culorile aranjamentelor florale. Putem, de asemenea, să alegem din culorile huselor scaunelor ori chiar culorile preferate ale mirilor. Nu este obligatoriu să te limitezi la o singură nuanță! Poți alege un spectru de culori care merg bine împreună. Colțul dulce trebuie să fie un adevărat spectacol pentru ochii invitaților, așa că nu te limita în alegerea celor mai interesante combinații de culori.

La fel ca în cazul alegerii paletei de culori, accesorizarea colțului dulce este un pas care nu trebuie omis. Fața de masă, recipientele de stocare a dulciurilor, cât și micile accesorii: baloane, confetti, punguțe pentru transportul dulciurilor, toate acestea transformă candy-bar-ul în punctul forte al unei petreceri.

Candy Bar elegant | Cofetaria Palibo Iasi

 

Alege întotdeana furnizori de calitate pentru prăjituri. Nu te amăgi cu ideea că bomboanele din supermarket vor arăta la fel de bine. Nu vor arăta nici pe departe la fel de aspectuos, unde mai pui că nici nu vor face senzație gustativă. Întreaga idee a bufetului este să ofere invitaților o experiență plăcută! Atât vizuală, cât și culinară. Solicită degustări, la fel ca la meniu. Asigură-te că alegi dulciurile care sunt pe inima și gustul tău.

Varietatea sortimentelor ce vor face deliciul invitaților este una mare: cupcakes, macarons cu arome deosebite, cake-pops, deserturi tip șarlote, cheesecake, miniprăjituri, minibrioșe, minitarte, priconuci, pricomigdale, cookies, bomboane de ciocolată, bezele, sărățele, eclere. Poți opta chiar și pentru varianta cu prăjituri de casă, tradiționale, cozonaci, plăcinte etc.

De asemenea, poți opta pentru platouri cu diferite fructe trase în diverse sortimente de ciocolată, produse de senzație care schimbă aspectul și gustul unei petreceri! Sau, de ce nu, pentru un accesoriu mai spectaculos, cum ar fi o fântână de ciocolată.

Un candy bar nu se rezumă doar la dulciuri. Pentru un bufet de desert complet, te poți gândi și la băuturi. Poți lua în calcul un vin rose lejer sau un vin pentru desert precum un prosecco. În ce privește băuturile non-alcoolice poți opta, în primul rând, pentru limonadă. Aceasta poate fi de toate felurile – cu fructe exotice, cu mentă și ghimbir, cu trandafiri sau cu zmeură. Aceste băuturi răcoritoare se vor îmbina perfect cu variatele arome ale prăjiturilor. Poți încerca și șampania pentru copii, în diversele ei arome – piersici sau căpșune, cireșe sau tropicală. Chiar dacă aceasta este destinată copiilor, șampania non-alcoolică va stârni poftă de râs printre invitați. Aceștia vor redescoperi o băutură dulce și totuși răcoritoare, ce se încadrează superb într-un candy bar!

Candy bar-ul este colțul care exprimă cel mai bine tema petrecerii și amprenta personala a celui care organizează petrecerea, evenimentul. Alegerea furnizorului potrivit, atent la dorințele și cererile tale, este importantă pentru ca visul să poată deveni realitate.

Noi îți suntem alături și îți transformăm fiecare petrecere într-o poveste plină de gust și savoare!

Lasă un răspuns