Un sirop este ca o esență, natural 100%, pe care îl poți folosi la prăjituri, cocktailuri sau sucuri.…
CiteșteIn secolul al XVI -lea, zaharul era considerat un bun de lux. Astazi, il gasim oriunde si se…
CiteșteTermenul „mousse” provine din limba franceza si inseamna spuma si este un fel de mancare bogat, aerisit, care…
CiteșteGlazurile pot transforma o prăjitura, un chec, o brioșă sau un tort în ceva spectaculos și minunat. Iată…
CiteșteTorturile fabuloase pregatite de profesionistii nostri iti taie respiratia si iti incanta privirea cu decorul incantator. Atat de…
CiteșteCrema de vanilie este cunoscuta de francezi sub numele de ”crème patissière”. Italienii o cunosc sub denumirea de…
CiteșteCondimentele exotice ofera un gust bogat,aromat, unic, si de neuitat oricarui fel de mancare. Folosite in toate bucatariile…
CiteșteArdeii iuti provin toti din familia de plante Capsicum , dar intre ei exista diferente sesizabile. Iutimea ardeilor…
CiteștePrintre deliciile culinare ce au printre ingrediente si fisticul regasim celebrul desert turcesc, baclava, dar si alte numeroase…
CiteșteVitrinele cofetariilor, dar si mesele festive ale nuntilor si diverselor evenimente, sunt colorate si mai bogate de cativa…
Citește