fbpx
Preloader

Palibo Crème

Cand o idee se naste din pasiune, te indragostesti de ea inainte sa se materializeze. Visul nostru a fost acela de a face lucrurile intr-un mod diferit, de a inova.

Ideea unui nou concept de cofetarie/patiserie, a inceput sa prinda contur in iarna anului 2017, cand s-a pus in aplicare ceea ce noi, echipa Palibo Creme, aveam in inima si in minte. Va multumim ca ne-ati ales!

0742-353-535 contact@palibo.ro / comanda@palibo.ro Aleea Rozelor, Tatarasi esplanada Oancea (str. Hanciuc, nr.36 - esplanada Oancea),Strada Sfântul Petru Movilă 59, Iași

Vino să te răsfeți cu cele mai alese bunătăți! Torturi, prăjiturele, tarte, toate facute cu drag, din ingrediente naturale, te așteaptă să le încerci!

Ne gasesti si pe canalele de social media!

Title Image

Blogul momentelor dulci

Afla mai multe despre tot ceea ce este dulce si ne inconjoara. De la istoria ciocolatei pana la ce mai indraznete retete de pe intreg mapamondul.

Oul este considerat un aliment complet si are cele mai multe utilizari. Cofetaria moderna nu ar putea rezista fara existenta oului, fie el in forma proaspata ori substituit al acestuia. Oul ofera textura, consistenta si culoare preparatelor, iar fara el prajiturile

Antioxidantii, colorantii, conservantii si agentii de textura sunt aditivi alimentari autorizati de legislatia europeana in vigoare. Aditivii se folosesc pentru a preintampina dezvoltarea germenilor patogeni, a ciupercilor si mucegaiurilor, previn rancezirea, ajuta in prepararea culinara, mentin calitatile nutritive ale alimentelor si